ο Καλούστ Παραγκαμιάν, ομιλώντας περί τα Γκαλαπάγκος
ο Καλούστ Παραγκαμιάν, ομιλώντας περί τα Γκαλαπάγκος

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκδήλωσης «Το ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ των ΓΚΑΛΑΠΑΓΚΟΣ», που διοργάνωσε ο νεοσύστατος Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον βιολόγο-καθηγητή κ.ΚΑΛΟΥΣΤ ΠΑΡΑΓΚΑΜΙΑΝ για την εξαιρετική παρουσίαση, τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από την χλωρίδα και πανίδα του μοναδικού οικοσυστήματος των νησιών

και για την επικοινωνιακή αμεσότητα και τον πλούτο των εμπειριών και πληροφοριών που γενναιόδωρα μοιράστηκε μαζί μας

Επίσης ευχαριστεί τον ΔΗΜΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ για την παραχώρηση της αίθουσας στο κινηματοθέατρο REX, τα τοπικά ΜΜΕ (έντυπα & ηλεκτρονικά) και τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς για την προβολή της εκδήλωσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην εφημερίδα «ΑΝΑΤΟΛΗ», που πάντα παρουσιάζει τις δράσεις του Συλλόγου μας στις φιλόξενες σελίδες της.

Ευχαριστεί ακόμη τον κ ΝΙΚΟ ΜΠΑΛΟΘΙΑΡΗ για την δωρεάν παραχώρηση της μηχανής προβολής, καθώς και όσους φρόντισαν για τις τεχνικές ανάγκες της διοργάνωσης.

Κυρίως ευχαριστεί θερμά τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου, που με την πολυπληθή παρουσία τους και τη ζωντανή συμμετοχή τους, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Από το Δ.Σ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos