Ορκίστηκε το νέο ΔΣ της κοινότητας Μέσα Λακωνίων
Οι νεοορκισθέντες με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου

“Με την ορκωμοσία των μελών του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας Μέσα Λακωνίων, ολοκληρώθηκε και τυπικά, η εκκρεμότητα που σημειώθηκε στις εκλογές της 26ης Μαίου 2019. Θεωρώ, ότι στο εξής, θα μας δοθεί η δυνατότητα, να προσφέρουμε στους κατοίκους της συγκεκριμένης κοινότητας αλλά και ευρύτερα στον δήμο, ότι μπορούμε περισσότερο.

Ευτυχής συγκυρία, εξάλλου αποτελεί το γεγονός, ότι η πρόεδρος κ. Μαρία Δρακωνάκη – η οποία διατέλεσε πρόεδρος και την προηγούμενη δημοτική περίοδο – γνωρίζει τα θέματα της συγκεκεριμένης κοινότητας, ενώ τα μέλη του Τ.Σ,  που για πρώτη φορά συμμετέχουν στο κοινό μας γίγνεσθαι, θεωρώ ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό “.

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος ΑγίουΝικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την ορκομωσία του νέου Δ.Σ της κοινότητας των Μέσα Λακωνίων (30/10).

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δικαστές της Εφορευτικής Επιτροπής Λασιθίου δεν ανακήρυξαν τις υποψηφιότητες των προέδρων που υπέβαλαν αυτοπροσώπως οι εκπρόσωποι των συνδυασμών: “ΑλλάΖουμε το Δήμο”, ” Δικαίωμα στην πόλη”, δεδομένου ότι και οι δύο συνδυασμοί έλαβαν υπόψιν τους τον πληθυσμό των προηγούμενων εκλογών και όχι τον μόνιμο, που επιβάλλει την εκλογή πενταμελούς Δ.Σ. της Κοινότητας Μέσα Λακωνίων.

Στην παρούσα εκλογική διαδικασία, συμμετείχε μόνο ο συνδυασμός : «Δικαίωμα στην πόλη», με επικεφαλής τον σημερινό Δήμαρχο κ. Αντώνη Ζερβό.

Το Δ.Σ. Μέσα Λακωνίων αποτελείται από τους: Μαρία Δρακωνάκη,   Αρετή Τζανακάκη- Αλέξη, Νεκτάριο Τσαγκαράκη, Εμμ. Αλέξη και Ροδιά Γκάραλη.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos