η δημοτική αρχή Αγίου Νικολάου Κρήτης από 1ης Σεπτεμβρίου 2014
η δημοτική αρχή Αγίου Νικολάου Κρήτης από 1ης Σεπτεμβρίου 2014

Στον χώρο του κινηματοθέατρου REX, στον Άγιο Νικόλαο και υπό τις ευλογίες του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου Νεκταρίου, ορκίστηκε η νέα αρχή Δήμου Αγίου Νικολάου, υπό τη δημαρχία Αντώνη Ζερβού, η οποία προέκυψε από τις εκλογές του Μαΐου 2014.

Πολλοί οι φίλοι των μελών του νέου Δημοτικού ή των τοπικών συμβουλίων, που θέλησαν να παρακολουθήσουν τη τελετή, όσο και δημότες της περιοχής.

Ο Μητροπολίτης Πέτρας Νεκτάριος, ευχήθηκε δύναμη στη νέα δημοτική αρχή και ζήτησε να μην ξεχνά τα χωριά του δήμου

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Πάγκαλος, τόνισε στη τοποθέτηση του ότι οι θέσεις του συνδυασμού στο νέο δημοτικό συμβούλιο θα είναι πάντα υπέρ των συμφερόντων του λαού.

Ο Πανίκος Καρατσής της Δημοτικής Συνεργασίας είπε ότι χαίρεται για το γεγονός ότι μέρος της προεκλογικής διακήρυξης του συνδυασμού αντιγράφηκε από άλλον συνδυασμό.

Εκ μέρους του Σύγχρονου Δήμου, ο Δημήτρης Κουνενάκης υποσχέθηκε νηφάλια αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο μέσα σε μια δύσκολη εποχή.

Τέλος ο νέος Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός, επικεφαλής του συνδυασμού “Δικαίωμα στην Πόλη”, χαιρέτισε την εκδήλωση, λέγοντας ότι το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου σημαίνει ότι λαός της περιοχής θέλει να “είμαστε όλοι μαζί. Αστικά κέντρα και απομακρυσμένοι οικισμοί. Θέλετε να νιώσετε ότι αυτό το όλοι μαζί ότι δεν είναι απλώς σχήμα λόγου ή προεκλογική κορώνα“.

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις όλων στο video που συνοδεύει το θέμα αυτό.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos