ΟΧΙ στη Μεταναστευτική Συμφωνία του Μαρόκου!

Στις 11 Δεκεμβρίου οι περισσότερες χώρες μέλη του ΟΗΕ ετοιμάζονται σε συνεδρίαση στο Μαρόκο να υπερψηφίσουν τη Συμφωνία γα τη Μετανάστευση όπως περίτεχνα την παρουσιάζουν. Είναι το αποτέλεσμα μιας μεγάλης προσπάθειας υπερεθνικών ομίλων που για να προστατεύουν τα οικονομικά τους συμφέροντα ελέγχουν πολιτικούς και κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η συμφωνία αυτή προβλέπει πως εκατομμύρια οικονομικοί μετανάστες φτωχών χωρών όπως της Αφρικής, θα μπορούν ελεύθερα και ανεξέλικτα να μετακινηθούν στη Δύση, με πρώτη τους βέβαια επιλογή την Ευρώπη. Συγκεκριμένα έχουν υπολογίσει βάση τη γεωγραφική έκταση της κάθε χώρας χωριστά,ότι τουλάχιστον 250 εκατομμύρια μεταναστών μπορούν να μετακινηθούν και να εγκατασταθούν,με την Ελλάδα να μπορεί να δεχθεί, άκουσον άκουσον, τα  37.661.727 εξ αυτών.

 Το πιο αυταρχικό και βολικό ταυτόχρονα, που καταργεί την κάθε έννοια του δημοκρατικού κράτους και της ευνομούμενης πολιτείας, είναι πως αποφάσισαν να μην απαιτείται η έγκριση της από τα εθνικά κοινοβούλια. Με τον τρόπο αυτό θα ψηφίζουν οι μαριονέτες πρωθυπουργοί και δεν θα χρειάζεται να εγείρει ενστάσεις ή αντιδράσεις κανένα κόμμα της βουλής μιας και όλα είναι εξαρτώμενα και προσκυνημένα στους ανθρωποκτόνους διεθνιστές όπως το Σόρος.

     Ο στόχος τους είναι διπλός, από τη μια να καθιερώσουν τον «εργαζόμενο δούλο» σε όλες τις χώρες και ταυτόχρονα με την βίαιη επιβολή της πολυπολιτισμικότητας και την κατάργηση των συνόρων, να εξαφανίσουν κυριολεκτικά τα Έθνη-Κράτη για να μπορούν με ευκολία και χωρίς αντιδράσεις να διαφεντεύουν τον πλανήτη…

Τα κόμματα της βουλής μας μούγκα κατά το κοινός λεγόμενο και ο Τσίπρας που παριστάνει τον πρωθυπουργό, πανέτοιμος να πάει στο Μαρόκο για να ψηφίσει αυτό το έκτρωμα, και τους ρωτάμε:

Τι έχεουν να κερδίσουν η χώρα και οι πολίτες μας από αυτή τη συμφωνία; Οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι των 300ων ευρώ, οι τοπικές κοινωνίες που χειμάζονται από τη λαθροεισβολή, τι έχουν να περιμένουν αν όχι τα χειρότερα; Ποιο θα είναι το αύριο του έθνος μας και της ελληνορθόδοξης υπόστασης του; Ποιον ρωτήσατε και ποιος σας εξουσιοδότησε για αυτό; Κύριε Τσίπρα για να ξεπουλήσετε τη Μακεδονία μέσα στο Υπουργικό σας Συμβούλιο ειπώθηκε κάτι για 50 εκατομμύρια από τον ευεργέτη σας…, ποιο είναι το αντίστοιχο αντίτιμο για αυτή την υπογραφή;

     Σας λέμε ευθέως, αν πρώτα δεν απαντήσετε όλοι οι πολιτικοί της βουλής σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα, να μην τολμήσετε να επιτρέψετε να υπογραφεί αυτή η εθνοκτόνος συμφωνία που οδηγεί στην φτωχοποίηση και την εξαθλίωση των λαών.

     Σεβόμαστε τον άνθρωπο, υποστηρίζουμε την Αλληλοβοήθεια και κατανοούμε όλους όσους έχουν ανάγκη, όμως δεν μπορούμε να διαγράψουμε τις περίπου 700.000 χιλιάδες νέων επιστημόνων που οι μνημονιακές κυβερνήσεις διώξατε μετανάστες και νοσταλγούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και στις οικογένειες τους. Ούτε τους άστεγους, ούτε τους άνεργους, ούτε τους μισούς συμπολίτες μας που ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας. Αυτό, δεν το θέλει ούτε ο Θεός. Μπορούν όσοι το επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα, να βοηθήσουν εκείνους τους λαούς στις χώρες τους, πιστεύουμε πως ούτε εκείνοι θα επιθυμούν να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους και τα σπίτια τους.

       Όλοι οι πολιτικοί δεν είναι προσκυνημένοι, υπάρχουν και εκείνοι που βάζουν το εθνικό τους συμφέρον πάνω από τα βρώμικα σχέδια των διεθνιστών και λένε ΟΧΙ, και δεν υπογράφουν αυτή τη συμφωνία. Χώρες όπως η Ελβετία, η Αυστραλία, η Αυστρία, η Βουλγαρία, η Εσθονία, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η Κροατία, η Ουγγαρία, η Πολωνία και η Τσεχία, έχουν κάνει γνωστή την άρνηση τους.

    Εμείς, ως «Αδούλωτοι Έλληνες», λέμε ένα δυνατό ΟΧΙ στη μεθοδευμένη συμφωνία του ΟΗΕ στο Μαρόκο και καλούμε όλους τους Έλληνες να διαδηλώσουν δυναμικά και να μην επιτρέψουμε την υπογραφή της με σύνθημα:

ΟΧΙ στην ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ συμφωνία του ΟΗΕ !!!

ΟΧΙ στην φτωχοποίηση των λαών !!!

ΟΧΙ στα σχέδια των διεθνιστών !!!

Καλούνται όλοι οι Κρήτες τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ. σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης που βρίσκεται στην Πλατεία Κουντουριώτη στο Ηράκλειο. 

«Αδούλωτοι Έλληνες»

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos