Ο Αθλητισμός αυτόφωτο κομμάτι του τουριστικού μας προιόντος
οι δημοτική αρχή Αγίου Νικολάου με την αντιπροσωπεία

“Οι κορυφαίες διοργανώσεις των: Cliff Diving & SUP καθώς και η φιλοξενία των Εθνικών ομάδων στίβου κάθε χρόνο στο στάδιο της πόλης -την συγκεκριμένη χρονική περίοδο (ΠΑΣΧΑ),

επιβεβαιώνει τόσο την πρόθεση της δημοτικής αρχής  για την φιλοξενία μεγάλων αθλητικών γεγονότων, όσο και την βούληση της, να συνδράμει αποτελεσματικά στην βελτίωση των υπαρχουσών υποδομών, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, που αποτελεί αν μη τι άλλο  κλίμακα σταθερή και  αυτόφωτο κομμάτι του τουριστικού μας προϊόντος”.

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την φιλοξενία υπευθύνων, ομοσπονδιακών προπονητών, μελών των εθνικών ομάδων, πρωταθλητών, στην διοργάνωση “Αγώνες Στίβου Μιραμπέλο 2017”, που πραγματοποιείται στην πόλη, εν όψει των αγώνων τους κατά την θερινή περίοδο.

Με την ευκαιρία της παραπάνω διοργάνωσης, ο κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης- μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και υπεύθυνος επιμόρφωσης, κ. Σπύρος Κέλλης, επισκέφθηκε σήμερα (13/4) τον Δήμαρχο, προκειμένου να εκφράσει τις ευχαριστίες του, εκ μέρους των φιλοξενούμενων στην διοργάνωση.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης,  ο κ. Ζερβός δήλωσε :  “Είχαμε την χαρά και την τιμή, να μας επισκεφθεί σήμερα, κλιμάκιο του ΣΕΓΑΣ με επικεφαλής τον κοσμήτορα του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συζητήσουμε, για τις πρωτοβουλίες που δύναται ν΄ναπτυχθούν με στόχο την ανάληψη ανάλογων διοργανώσεων,  ενώ δόθηκε η δυνατότητα για την ανάπτυξη ενός κοινού προβληματισμού αναφορικά την συμπλήρωση των υφιστάμενων αθλητικών υποδομών κυρίως σ΄ότι αφορά τις μεγάλες κατηγορίες αθλητών.

Εξετάζουμε -πρόσθεσε- τόσο με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού κ. Λευτέρη Ραφαιλάκη, όσο και με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Χάρη Αλεξάκη, πώς  θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση, δεδομένου,  ότι τόσο οι εθνικές όσο και οι ευρωπαικές ομάδες προετοιμάζονται κυρίως την περίοδο της Άνοιξης (Μάρτιος-Απρίλιος)- μια περίοδο ουσιαστικά ανενεργή- για τον τουρισμό της περιοχής.

Δηλώνουμε παρόντες σ΄αυτόν τον σχεδιασμό -τόνισε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου και προσδωκούμε ότι και με τη δική μας συμβολή, το άκρως ενδιαφέρον κομμάτι του αθλητικού τουρισμού, θ΄ αποδώσει  καρπούς με την πάροδο του χρόνου.

Στην παραπάνω συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κ. Λευτέρης Ραφαηλάκης,ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ.Χάρης Αλεξάκης, καθώς και οι κ.κ.: Μελέτογλου Χρήστος (Εθνικός Προπονητής κατηγ. Εφήβων – Νεανίδων), Κουτσιόρας Γιάννης (Εθνικός προπονητής κατηγ. Γυναικών ανδρών), Αποστολόπουλος Απόστολος (Εθνικός Προπονητής κατηγορίας Παίδων & Κορασίδων), Μάρκος Καλούδης (τεχνικός Σύμβουλος ΣΕΓΑΣ), Σάββας Νικολαίδης (μέλος Δ.Σ ΣΕΓΑΣ-πρόεδρος επιτρ. μεταγραφών), Παπούλιας Παναγιώτης (προπονητής αποστάσεων 3ος Πρωταθλ. Ευρώπης).

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos