Επίσκεψη Αναπληρωτή Βρετανού Πρέσβη στη Σητεία

Το Βρετανικό Προξενείο Κρήτης σε συνεργασία με την Βρετανική Πρεσβεία, προγραμματίζει σειρά συναντήσεων με Βρετανούς πολίτες οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στην Κρήτη, με σκοπό την ενημέρωσή τους για τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων σχετικά με την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση και πως πιθανόν να επηρεάσει τα δικαιώματά τους στην Ελλάδα.

Ήδη σε πολλούς Δήμους της Ελλάδας  έχουν πραγματοποιηθεί τέτοιες συναντήσεις  για το σκοπό αυτό. Στο Δήμο Σητείας προγραμματίζεται να γίνει μια τέτοια συνάντηση στις 13 Μαρτίου 2019 ημέρα Τετάρτη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από ώρα 15: 30 με προσέλευση κοινού με ώρα έναρξης στις16:00 και ώρα λήξης στις 18:00.

Κεντρικός Ομιλητής της συνάντησης αυτής θα είναι ο Αναπληρωτής Πρέσβης James Bryce όπου θα ενημερώσει τους Βρετανούς πολίτες της Σητείας για τις επερχόμενες εξελίξεις, θα απαντήσει σε ερωτήματα που θα του τεθούν και με τον τρόπο αυτό  θα τους δοθεί η ευκαιρία να ενημερωθούν και συνεπώς να νοιώσουν καλύτερα προετοιμασμένοι  για την επικείμενη αλλαγή.

Καλούμε λοιπόν τους Βρετανούς Πολίτες της Σητείας να παρευρεθούν στην συνάντηση αυτή, την παραπάνω ημερομηνία και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας, προκειμένου να ενημερωθούν από τον Αναπληρωτή Πρέσβη της χώρας τους.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos