Ο ΓΓ της ΓΣΕΕ στον δήμαρχο Αγίου Νικολάου
από τη συνάντηση στο δημαρχείο

Στην λειτουργία μιας άκρως ενδιαφέρουσας δομής, αναμένεται να προχωρήσει το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, με στόχο την δωρεάν παροχή υπηρεσιών ενημερωτικού χαρακτήρα σε εργαζόμενους, ανέργους και συνταξιούχους.

Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό, κατά την συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός με τον ΓΓ της ΓΣΕΕ κ. Νίκο Κιουτσούκη, τον επιστημονικό συνεργάτη του Ινστιτούτου κ. Παναγιώτη Κορδάτο και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου κ. Μανόλη Πεπόνη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ζερβός, επιβεβαίωσε την πρόθεση του δήμου για την λειτουργία της συγκεκριμένης δομής στο ΚΕΠ του Δήμου, αφού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, πρόκειται για μια εξαιρετική εξέλιξη δεδομένου ότι τα συλλογικά όργανα επιβεβαιώνουν με την ανάπτυξη της δομής αυτής, το ενδιαφέρον τους για την επαρχία και την ανάγκη των πολιτών για πληρέστερη ενημέρωση στα εργασιακά ζητήματα που τους απασχολούν.

Να σημειώσουμε το επόμενο διάστημα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στον Άγιο Νικόλαο, επιστημονική διημερίδα με θέμα την συμβουλευτική ανέργων και εργαζομένων καθώς και μια παράλληλα δράση με επίκεντρο τον τουρισμό και την διασύνδεση του με τον αγροτοδιατροφικό τομέα.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos