Γιάννης Χαρούλης, Σταύρος Αρναουτάκης, Ευριπίδης Κουκιαδάκης,
Γιάννης Χαρούλης, Σταύρος Αρναουτάκης, Ευριπίδης Κουκιαδάκης,

Ο δημοφιλής Κρητικός καλλιτέχνης Γιάννης Χαρούλης, αποδεικνύοντας στην πράξη  την αγάπη για τον τόπο του, αποτελεί   ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της εκστρατείας με τίτλο «Athletics in the land of culture!-

Ο κλασσικός αθλητισμός  στον τόπο του πολιτισμού!»  στο πλαίσιο  του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος  Εθνικών Ομάδων Στίβου 2015 που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου και ο ΣΕΓΑΣ στις 20 και 21 Ιουνίου στο Παγκρήτιο στάδιο.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης υποδέχτηκαν τον Κρητικό καλλιτέχνη και του παρέδωσαν σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ  την επίσημη ενδυμασία της Εθνικής μας Ομάδας.

Κορυφαίοι αθλητές από την Ελλάδα και την Ευρώπη θα βρεθούν στο Ηράκλειο της Κρήτης, προκειμένου να συμμετάσχουν στην Α΄ κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων. Στις 20-21 Ιουνίου το Ηράκλειο θα φιλοξενήσει στο Παγκρήτιο στάδιο σπουδαία ονόματα του ευρωπαϊκού στίβου και θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του νησιού αλλά και στους τουρίστες, να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Στόχος της εθνικής μας ομάδας είναι μια θέση στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, που θα την οδηγήσει στην άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Το επίπεδο των αγώνων αναμένεται να είναι εξαιρετικά υψηλό, καθώς στην κατηγορία μετέχουν ισχυρές εθνικές από όλη την Ευρώπη. Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος αθλητές από τις εξής χώρες: Ελλάδα, Ολλανδία, Τσεχία, Τουρκία, Ρουμανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Λιθουανία, Ελβετία, Λετονία.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos