ο Γιώργος Ζερβάκης για την πρόσληψη Γενικού Γραμματέα και Ειδικού Συμβούλου
ο δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης

Αγαπητοί συνδημότες.

Στην πρωτοφανή και πρωτόγνωρη περίοδο που διανύουμε όλοι μας, βρίσκομαι στη δύσκολη θέση να απαντήσω σε κακόβουλα, ανυπόστατα και παραπλανητικά σχόλια σε σχέση με την πρόσληψη Γενικού Γραμματέα και Ειδικού Συμβούλου στο Δήμο Σητείας. Η δημοτική παράταξη “Σητείας Μπροστά”, που για οκτώ χρόνια δεν κατάφερε να δικαιολογήσει την παρουσία της στα δημοτικά πράγματα και οδήγησε τον τόπο σε μια χαμένη οκταετία, προσπαθεί από τη θέση της αντιπολίτευσης να παραπληροφορήσει και να σπιλώσει ανθρώπους με μοναδικό σκοπό να δικαιολογήσει την παρουσία της. 

Ενημερώνω λοιπόν τους συνδημότες μας ότι η πλήρωση των δύο θέσεων έγινε εις αναπλήρωση και αντικατάσταση των μέχρι τώρα υπαρχόντων ειδικών συμβούλων με ανοιχτές και απόλυτα διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες. Είναι δε η πρώτη φορά που δεν υπηρετούν το γραφείο του Δημάρχου, αλλά ευρύτερα τις υπηρεσίες του Δήμου και ένα τρόπο διοίκησης σύγχρονο και αποτελεσματικό. 

Αναγκάζομαι σ’αυτή τη συγκυρία, και επειδή προκλήθηκα, να σας ενημερώσω ότι από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, ο μισθός του Δημάρχου, και του συνόλου σχεδόν των έμμισθων αιρετών, διατίθεται σε καθημερινές και επείγουσες ανάγκες για τη λειτουργία του Δήμου, που λόγω της δυσκαμψίας και των δυσκολιών του δημόσιου τομέα, δεν υπάρχει δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης.

Αγαπητοί συνδημότες. 

Όσοι αναπολούν ένα Δήμο συρρικνωμένο, αδύναμο και αναποτελεσματικό, περιχαρακωμένο σε ένα δημαρχοκεντρικό σύστημα, με τους πολίτες δέσμιους προσωπικών εξυπηρετήσεων και υποχρεώσεων, μάλλον ζουν με ψευδαισθήσεις και βρίσκονται εκτός πραγματικότητας. Η στήριξη και εμπιστοσύνη του συνόλου των συνδημοτών μας είναι ο καλύτερος σύμβουλος και οδηγός στις μέχρι τώρα και στο εξής, καθημερινές και εντατικές μας προσπάθειες για βελτίωση της ποιότητας ζωής και ανάπτυξης του τόπου.

Ο Δήμαρχος Σητείας  Ζερβάκης Γιώργος 

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos