Ο δήμαρχος Αχαρνών στο δήμο Αγίου Νικολάου
ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός στο δημαρχείο Αγ. Νικολάου με τον δήμαρχο Αντώνη Ζερβό

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμο Αγίου Νικολάου, πραγματοποίησε σήμερα (18/4), ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Αντώνη Ζερβό,

θέλοντας να  μεταφέρει τις θετικές εντυπώσεις που αποκόμισε τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του κατά την ολιγοήμερη παραμονή του στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών με την οικογένεια του είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την Σπιναλόγκα, την περιοχή των Αλυκών στην Ελούντα, την Κριτσά ενώ το βράδυ της Αναστάσεως, παρευρέθηκε στην τελετή που γίνεται στην Λίμνη Αγίου Νικολάου, για την οποία δήλωσε: “πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό γεγονός, που αξίζει την προβολή προκειμένου όλο και περισσότεροι Έλληνες αλλά και ξένοι, ν΄επιλέγουν αυτήν την περίοδο για να επισκεφθούν την περιοχή. Μια περίοδο που σηματοδοτεί αν μη τί άλλο και την έναρξη της τουριστικής περιόδου. Ο ίδιος δεν παρέλειψε ν΄ αναφερθεί στην ζεστή φιλοξενία των ντόπιων αλλά και στο ιδιαίτερο φυσικό τοπίο .

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός,  προσέφερε στον κ. Κασσαβό το Βιβλίο της Πόλης, ανανεώνοντας την συνάντηση τους στην πόλη, για τον ερχόμενο Ιούνιο.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos