Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας αντιπρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών κεντρικής και ανατολικής Κρήτης
ο δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης

Η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών κεντρικής και ανατολικής Κρήτης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31.01.2019 στο Ηράκλειο. Κατά τη συνεδρίαση συγκροτήθηκε το Δ.Σ. σε σώμα και εκλέχθηκε αντιπρόεδρος του φορέα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Στις δηλώσεις του ο κ. Καλαντζάκης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ευχαριστώ όλους όσους με εμπιστεύτηκαν να αναλάβω αυτήν την τόσο σημαντική θέση ευθύνης του αντιπροέδρου του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών κεντρικής και ανατολικής Κρήτης.

Από τη θέση αυτή μαζί με το συμβούλιο θα προασπίσουμε τα συμφέροντα όλων των προστατευόμενων περιοχών των νομών Λασιθίου, Ηρακλείου και Ρεθύμνης και θα εκμεταλλευτούμε κάθε χρηματοδότηση από τα Υπουργεία για να εξασφαλίσουμε την ολοκληρωμένη προστασία τους.

Η σωστή διαχείριση της Χρυσής, του Σελάκανου και της Θρυπτής ήταν πάντα στις προτεραιότητές μου και πλέον θα μπορώ να συμβάλλω σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση και από τη θέση του αντιπροέδρου.

Σύντομα θα πραγματοποιήσω συνάντηση με τον πρόεδρο του φορέα κ. Μιχάλη Προμπονά ώστε να οργανώσουμε το πρόγραμμα και το χρονοδιάγραμμα των κινήσεων και των ενεργειών μας.»

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos