κέντρο της πόλης
κέντρο της πόλης

Όπως έχει γίνει ήδη κατανοητό από τους καταναλωτές, παρατηρούνται προβλήματα στην κανονική υδροδότηση της πόλης Ιεράπετρας και των οικισμών Κεντριού και Βαϊνιάς.

Τα προβλήματα, όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, δημιουργούνται λόγω των εργασιών που γίνονται στο κεντρικό υδραγωγείο, στα πλαίσια του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ» στην θέση Περιστεράς.

Το έργο εντάσσεται στα πλαίσια εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων του κεντρικού υδραγωγείου της πόλης Ιεράπετρας.

Τα προβλήματα έχουν κάνουν τόσο με την ποσότητα όσο και με την πίεση του πόσιμου νερού. Η ποιότητα του πόσιμου νερού δεν έχει επηρεαστεί.

Δεδομένου ότι, αυτή την στιγμή, χρησιμοποιείται η μία από τις τρείς δεξαμενές, η οποία δεν είναι ικανή να ικανοποιήσει την συνολική ζήτηση, η Υπηρεσία ύδρευσης θα κατανέμει την κεντρική παροχή ανά περιοχές και εκ περιτροπής, ώστε όλοι καταναλωτές να έχουν νερό.

Ζητώντας την κατανόηση των κατοίκων των παραπάνω περιοχών, παρακαλούμε για την όσο το δυνατόν χρηστή διαχείριση της κατανάλωσης αποφεύγοντας τις δραστηριότητες που μπορούν να αναβληθούν (πλύσιμο αυτοκινήτων, πλύσιμο αυλών, υπερβολικά ποτίσματα κήπων, κλπ.).

Η Υπηρεσία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν, αποκαθιστώντας την ομαλή υδροδότηση των περιοχών.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos