Ο Ηλίας Νταραράς νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας
Ο Ηλίας Νταραράς νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7 Μαρτίου 2017 οι δημαιρεσίες στο Δήμο Ιεράπετρας για την εκλογή των μελών του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου,

καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο κ. Ηλίας Νταραράς, αντιπρόεδρος επανεξελέγη ο κ. Ιωάννης Λιανάκης, ενώ γραμματέας ο κ. Μιχάλης Βιαννιτάκης

Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι: Ασπραδάκης Γεώργιος, Λουτσέτης Εμμανουήλ, Μαχαιράς Μιχαήλ, Προϊστάκης Γεώργιος, Σουραβλής Χριστόφορος και Χατζημαρκάκη Χρυσούλα, ενώ αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Βιαννιτάκης Μιχαήλ, Βρυγιωνάκης Εμμανουήλ, Κοτσιφάκη Μαρία, Πανταζής Αργύριος και Παπαδοπετράκης Ανδρέας.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν τακτικά μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι: Κουγιουμτζάκης Γεώργιος, Κοτσιφάκη Μαρία, Λουτσέτης Εμμανουήλ, Πανταζής Αργύριος, Σουραβλής Χριστόφορος και Σκυβάλου – Ρουμελιωτάκη Μαρία. Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Βιαννιτάκης Μιχαήλ, Κορνάρος Χαράλαμπος, Πετράς Αντώνιος, Τζιρβελάκης Ιωάννης και Χανιωτάκης Νικόλαος.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης ευχήθηκε καλή θητεία τόσο στον νέο πρόεδρο και τα μέλη του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στα μέλη των Επιτροπών. Ξεχωριστά ευχαρίστησε το απερχόμενο προεδρείο και τον απερχόμενο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ιωάννη Τζιρβελάκη, αναφερόμενος στην προσπάθεια που κατέβαλλε όλο το προηγούμενο διάστημα σε μια δύσκολη περίοδο για την αυτοδιοίκηση, ενώ μια γόνιμη και εποικοδομητική θητεία ευχήθηκε και στον νέο πρόεδρο, κ. Ηλία Νταραρά. Όπως ανέφερε η αξιόλογη πορεία που τον διακρίνει στα αυτοδιοικητικά δρώμενα  του Δήμου Ιεράπετρας και η επιτυχημένη θητεία του στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή προαναγγέλλει μια άξια θητεία και στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας.

από τον Δήμο Ιεράπετρας

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos