Γιάννης ΠλακιωτάκηςΟ νομός Λασιθίου, με σημείο αναφοράς τη μεσογειακή – κρητική διατροφή και το ήπιο κλίμα ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες, μπορεί και πρέπει να αποτελέσε το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελλάδας στο σχεδιασμό της ταυτότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και της προώθησης του στο εξωτερικό.
 
Αυτά υπογράμμιε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, αναπληρωτής Τομεάρχης Τουρισμού της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας,σε παρέμβαση που έκανε κατά τη διεξαγωγή του 1ου Forum Συνεργασίας, που διοργάνωσε χθες ο ΕΟΤ στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στο πλαίσιο του έργου: «Ανάπτυξη της Στρατηγικής Marketing και του Συστήματος Ταυτότητας (Branding) του Ελληνικού Τουρισμού».
 
Ο κ. Πλακιωτάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον διορισμό για πρώτη φορά Στρατηγικού Συμβούλου, της Διεθνούς Εταιρείας Τουριστικών Συμβούλων ΤΗR, για τον σχεδιασμό της τουριστικής πολιτικής της χώρας μας και υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται μία τόσο ολοκληρωμένη και στρατηγικά σχεδιασμένη εκστρατεία στον τομέα του τουρισμού στη χώρα μας αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η σημερινή Κυβέρνηση έχει υψηλούς στόχους και όραμα για το συγκεκριμένο τομέα.
 
Στο Forum μετείχαν η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά και εκπρόσωποι όλων των μεγάλων τουριστικών επιχειρήσεων της χώρας. Στην εναρκτήρια ομιλία των εργασιών, η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κα Φάνη Πάλλη – Πετραλιά ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ο τουρισμός είναι ο πλέον ελπιδοφόρος κλάδος της εθνικής οικονομίας».

Print Friendly, PDF & Email

Από manos