Ο ΙOΑΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPTIMIST
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPTIMIST

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αγίου Νικολάου συμμετείχε με τον αθλητή μας Μαστοράκη Νικήτα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPTIMIST 11χρονατο οποίο πραγματοποιήθηκε στο Γαλαξίδι απο17 – 20/06/2018 με την συμμετοχή 193 αγοριών και 73 κοριτσιών από 40 Ομίλους από όλη την Ελλάδα.

Οι καιρικές συνθήκες είχαν πολλές διακυμάνσεις δυσκολεύοντας το στήσιμο στίβου από την επιτροπή αγώνα αλλά και τις προσπάθειες όλων των αθλητών.

Ο Νικήτας αν και ήταν η πρώτη του συμμετοχή σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ,είχε πολύ καλά πλασαρίσματα στις 4 πρώτες Ιστιοδρομίες από τις έξη συνολικά σε όλη την διοργάνωση με καλύτερη την τέταρτη θέση στην 3η Ιστιοδρομία.

Στις τελευταίες 2 ιστιοδρομίες ,οι καιρικές συνθήκες και οι λανθασμένες επιλογές λόγω απειρίας δεν του επέτρεψαν να έχει καλά πλασαρίσματα με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 80η θέση της Κατάταξης στα Αγόρια 11χρονα.

Ο Νικήτας έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει, εφόσον συνεχίσει να προσπαθεί και να δίνει το παρών στις προπονήσεις  στις οποίες γίνεται εξαιρετική δουλειά από τους προπονητές του Ομίλου μας.

Το Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου   «ΑΙΟΛΟΣ» συγχαίρει τον Νικήτα για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα του ,καθώς και τον Προπονητή του Ομίλου Γωνιαννάκη Γεώργιο.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων ,τον Πρόεδρο Κο Τάσο Νικολάου ,τον Προπονητή Κο Βασίλη Σωτηρίου καθώς και τον Έφορο του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης Κο Πετυχάκη Γεώργιο, για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συμμετοχή του Νικήτα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos