Ο Μιχάλης Λεμονής γραμματέας του ΔΣ Αγ. Νικολάου, δήλωση
ο Μιχάλης Λεμονής (δεξιά) με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό σε κοπή βασιλόπιτας

Με 25 ψήφους υπέρ και 1 παρών Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Αγίου Νικολάου, αναδείχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος – αντιπρόεδρος του Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν, κ. Μιχάλης Λεμονής από την παράταξη “Δικαίωμα στην πόλη “,

με επικεφαλής τον σημερινό δήμαρχο κ. Αντώνη Ζερβό, κατά τις δημαιρεσίες που έγιναν (5/3). Ο κ.Λεμονής, προτάθηκε ομόφωνα από την πλειοψηφία μιας και οι δύο συνδυασμοί (Λαϊκή Συσπείρωση- Δημοτική Συνεργασία) δεν πρότειναν υποψήφιο για τη θέση αυτή.

Ο κ. Μιχ. Λεμονής μετά την εκλογή του,σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ανέφερε: ” Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που έγινε στο πρόσωπο μου. Νοιώθω ιδιαίτερη χαρά αλλά και μεγάλη ευθύνη για την θέση αυτή που αν μη τί άλλο συνεπικουρεί σε μεγάλο βαθμό στην εύρυθμη λειτουργία του κορυφαίου δημοκρατικού συλλογικού οργάνου ενός δήμου : το δημοτικό συμβούλιο.

Πρόθεση μου- όπως εξάλλου και όλων των άλλων συναδέλφων μου- είναι να προασπίσω στο βαθμό που μου αναλογεί κάθε δημοκρατική διαδικασία που εξελίσσεται στο Δημοτικό Συμβούλιο  και να βοηθήσω ώστε να ληφθούν οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις με γνώμονα πάντα  το συμφέρον των δημοτών.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos