ΠΑΣΕΓΕΣ και ΕΑΣ ΜεραμπέλλουΚλιμάκιο της ΠΑΣΕΓΕΣ, υπό τον πρόεδρο Τζανέτο Καραμίχα, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (5/5) στη Νεάπολη, για να ενημερώσει συνεταιριστικά στελέχη, μέλη της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεραμπέλλου, για ότι νεώτερο υπάρχει και αφορά στον χώρο των επιδοτήσεων, δικαιωμάτων, λαθών του ΟΠΕΚΕΠΕ και για πολλά άλλα θέματα που αφορούν σε Ευρωπαϊκή Ένωση και τη χώρα μας.

Όπως μας είπε ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, αυτό το διάστημα η κύρια προσπάθεια έχει επικεντρωθεί στην ενεργοποίηση των δικαιωμάτων των αγροτών, διότι τα χρονικά περιθώρια είναι πλέον σφιχτά, λόγω και των καθυστερήσεων και των λαθών του ΟΠΕΚΕΠ. Δεν έχουμε παραπάνω από ένα μήνα και οι αγρότες θα πρέπει να κατανοήσουν ότι εάν δεν ενεργοποιήσουν τα δικαιώματα τους, τότε αυτά θα χαθούν.

Συνεταιριστικά στελέχη επαρχίας ΜεραμπέλλουΟ πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεραμπέλλου, κ. Μαστοράκης, δήλωσε ότι ήδη εργάζονται κάποια συνεργεία τα οποία αποτυπώνουν σε χάρτες τα αγροτεμάχια σε μια προσπάθεια να ολοκληρωθεί γρήγορα το όλο έργο. Όποιος αμελήσει, τότε θα χάσει τα δικαιώματα του και την επιδότηση.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos