Γιώργος ΠαπανδρέουΣτη Κρήτη βρίσκεται ο πρόεδρος του Πα.Σο.Κ., Γιώργος Παπανδρέου, σε διήμερη περιοδεία που ξεκίνησε από τα Χανιά και θα ολοκληρωθεί στο Ηράκλειο.

Με την άφιξη του, ο Γιώργος Παπανδρέου επισκέφτηκε τους τάφους των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι τα Χανιά.

Λίγο αργότερα, σε δηλώσεις του κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αντί να ασχοληθεί με τα προβλήματα της χώρας, ασχολείται με τη δυσφήμιση του έργου του Πα.Σο.Κ., αλλά αυτό, όπως είπε, είναι δυσφήμιση του έργου το ελληνικού λαού και της Ελλάδας, η οποία έγινε το «μαύρο πρόβατο» της Ευρώπης, με την απογραφή και την επιτήρηση. Χαρακτήρισε τραγική και έργο καταστροφής την πολιτική της κυβέρνησης μέχρι σήμερα.

Το βράδυ, μίλησε σε συγκέντρωση στο Ρέθυμνο, όπου αφού ευχαρίστησε για ην ανθρώπινη υποδοχή, στην Κρήτη, πάντοτε προπύργιο του Πα.Σο.Κ.. Είπε για άλλη μια φορά ότι το 2004 ήταν μια χρονιά με μεγάλες ευκαιρίες για την χώρα μας, τις οποίες κατάφερε η Νέα Δημοκρατία να αφήσει ανεκμετάλλευτες. Ακόμα κατηγόρησε τη Ν.Δ., για απώλειες μεγάλων ποσών από Ευρωπαϊκ κονδύλια που έμειναν ανεκμετάλλευτα. Η Ν.Δ., έχει δημιουργήσει τεράστια ανασφάλεια στον μισθωτό στον επαγγελματία, στον πολίτη.

Επίσης ο πρόεδρος του Πα.Σο.Κ. αναφέρθηκε στο 7ο συνέδριο και μάλιστα παρουσίασε έναν από τους συνέδρους, τον μετανάστη ¶λι, ο οποίος εξελέγη στα Χανιά.

Η περιοδεία Παπανδρέου έκλεισε με την συνάντηση του με τους εκλεγέντες συνέδρους της Κρήτης, στον κινηματογράφο Αστόρια στο Ηράκλειο

Αυτή τη φορά πάντως, ο πρόεδρος του Πα.Σο.Κ. δεν έφτασε μέχρι το Λασίθι.

Όλη η ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στο Ρέθυμνο:

Print Friendly, PDF & Email

Από manos