Ο Στρατής Κουρουπάκης παρέλαβε το κλειδί του Αγίου Δομετίου
Ο Στρατής Κουρουπάκης παραλαμβάνει το κλειδί του δήμου Αγίου Δομετίου από τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό

Εμφανώς συγκινημένος ο τέως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  κ. Στρατής Κουρουπάκης, παρέλαβε σήμερα από τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, το “κλειδί ” του Δήμου Αγίου Δομετίου, που προσεφέρθη τόσο στον ίδιο,

όσο και στον τ. Δήμαρχο κ. Γιώργο Μενεγάκη, ως ένδειξη αναγνώρισης των προσπαθειών που από κοινού ανέλαβαν – με την υπογραφή συμφώνου αδελφοποίησης ήδη από το 1993- προκειμένου να  υπάρξει σύγκλιση μεταξύ τοπικών κοινωνιών και ευρύτερα των δήμων, σε μια εποχή μάλιστα που το εθνικό θέμα της Κύπρου, έχριζε ιδιαίτερης σημασίας και προσοχής.

Σε μια λιτή τελετή, στο γραφείο δημάρχου, ο κ. Κουρουπάκης, παρέλαβε “το κλειδί” του δήμου, ενώ ξεδίπλωσε μνήμες αναφορικά με την πρώτη αποστολή Αγιονικολιωτών στην Κύπρο, την φιλοξενία που τους επιφύλαξαν στον ημικατεχόμενο δήμο πολίτες και αρχές, καθώς και την μακρόχρονη φιλία που αναπτύχθηκε και διευρύνεται με την συνδρομή και των δύο δήμων.

Ο Στρατής Κουρουπάκης παρέλαβε το κλειδί του Αγίου Δομετίου
το κλειδί με την αναμνηστική πλακέτα

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, παραδίδοντας στον κ. Κουρουπάκη, “το κλειδί” του δήμου, που δωρήθηκε με αφορμή τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν (1 Απριλίου) στον αδελφό δήμο με αφορμή την Εθνική Επέτειο, αλλά και τα 25 χρόνια αδιάλειπτης συνεργασίας, δήλωσε ότι :  πρόκειται για μια πράξη που αποδεικνύει έμπρακτα την σημασία της αδελφοποίησης, και αν μη τι άλλο δίνει την δυνατότητα στους εκλεγμένους και από τις δύο πλευρές νέους δημοτικούς συμβούλους, να αναλάβουν στο εξής και να προχωρήσουν έτι περισσότερο την διαδικασία διεύρυνσης επαφών μεταξύ των δύο δήμων, που στην δεδομένη στιγμή, κρίνεται απολύτως απαραίτητη.

Διαβάστε επίσης:

Όταν ο Ντέμης Ρούσσος τραγούδησε στον Άγιο Νικόλαο

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos