πριν τον αγώνα
πριν τον αγώνα

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων – κοινωνικών δραστηριοτήτων μας συνδιοργανώνουμε και υλοποιήσαμε ποδοσφαιρικό αγώνα στο Εθνικό Στάδιο Σητείας μεταξύ των ομάδων Παλαίμαχων Σητείας – Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου, τα έσοδα των οποίων διατέθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σητείας για την συμπλήρωση του ποσού που χρειάζεται για την αγορά τεστ κοπώσεως στην καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου. Την εκδήλωση την αγκάλιασαν οι συμπολίτες όλου του Νομού οι οποίοι και κατά την προπώληση των εισιτηρίων συνεισφέραν για τον κοινωφελή αυτό σκοπό.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα της Ι.Ρ.Α. Λασιθίου η ΕΔΕΑΚ (από τον Ταξίαρχο κύριο Πετάση Εμμανουήλ όπου και παρεβρέθει ως εκπρόσωπος την φυσικής ηγεσίας και ως παλαιότερο μέλος εν ενεργεία της Τ.Δ. Λασιθίου), καθώς και οι παλαίμαχοι Σητείας (από τον Πρόεδρο της Τ.Δ. Λασιθίου κύριο Φραγκάκη Κωνσταντίνο) για την συνεισφορά τους στην διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα. Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου Σητείας και του Γενικού Νοσοκομείου Σητείας, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις προσπάθειες για την ενίσχυση του Νοσοκομείου με υλικοτεχνικό εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για την εξυπηρέτηση τόσο των δημοτών Σητείας όσο και των περιπατητών στην όμορφη πόλη του Νομού μας.

ο αγώνας
ο αγώνας

Η Τοπική Διοίκηση Λασιθίου θα συνεχίσει την προσφορά της στους συμπολίτες του Νομού μας, διοργανώνοντας ανάλογους αγώνες και στις υπόλοιπες πόλις του Νομού μας, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι τα μέλη μας ήταν, είναι και θα είναι ενεργά μέλη της κοινωνίας και δεν χάνουν την ευκαιρία να το αποδεικνύουν έμπρακτα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην άψογη υλοποίηση της προαναφερόμενης εκδήλωσης και να υποσχεθούμε ότι θα είμαστε στο πλευρό τους σε ανάλογες μελλοντικές εκδηλώσεις κοινωνικού – πολιτιστικού περιεχομένου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos