Παγκρήτια κινητοποίηση Συνταξιούχων στον Άγιο Νικόλαο
από παλαιότερη κινητοποίηση συνταξιούχων

Παγκρήτια κινητοποίηση συνταξιούχων έχει προγραμματιστεί στον Άγιο Νικόλαο τη Τετάρτη 11 Ιουλίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Οι Διοικήσεις των συνεργαζόμενων Σωματείων Κρήτης ΙΚΑ – ΟΑΕΕ – Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου – Σωμάτων Ασφαλείας και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου στη σύσκεψη, που έγινε στο Εργατικό Κέντρο Αγίου Νικολάου την 12-6-2018, αποφάσισαν όπως πραγματοποιήσουν παγκρήτια συγκέντρωση διαμαρτυρίας την 11-7-2018 στην Πλατεία Αγίου Νικολάου, ώρα 11 π.μ.

Για να υπερασπιστούν τις συντάξεις τους, τις παροχές υγείας και γενικά να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους κατά των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης.

Τα σωματεία καλούν τα μέλη τους, αλλά και γενικά όλο τον κόσμο να συμμετέχει στη διαμαρτυρία γιατί έρχονται πολύ σκληρά μέτρα, όχι μονάχα για τους συνταξιούχους και εργαζόμενους αλλά για όλο τον ελληνικό λαό.

Η παγκρήτια συγκέντρωση διαμαρτυρίας γίνεται για πρώτη φορά στο Λασίθι στην πλατεία Αγίου Νικολάου.

Να μη λείψει κανείς. Όλοι μαζί μπορούμε να τους σταματήσουμε.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΓΝΑΝ, συμπαρίσταται και συμμετέχει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου στηρίζει τον αγώνα των συνταξιούχων, που την Τετάρτη 11 Ιουλίου οργανώνουν παγκρήτιο συλλαλητήριο όλων των συνταξιοδοτικών οργανώσεων της Κρήτης στην πλατεία Αγίου Νικολάου για να υπερασπιστούν τις συντάξεις τους και  τις παροχές υγείας.

Ο σύλλογος εργαζομένων ΓΝΑΝ καλεί τα μέλη του αλλά και γενικά όλο τον κόσμο να συμμετέχει στη διαμαρτυρία  ενάντια στις συνεχόμενες περικοπές συντάξεων και δικαιωμάτων που οδηγούν στη φτωχοποίηση ένα σημαντικό τμήμα της ελληνικής κοινωνίας.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos