κάποιος από τους αγώνες ...
κάποιος από τους αγώνες …

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε με τις απονομές στις πρώτες τριάδες της γενικής κατάταξης, την Κυριακή 2 Αυγούστου 2015, το Παγκρήτιο Τουρνουά Ξυλορακέτας που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου, στην περιοχή «ΑΜΜΟΣ»

 με την στήριξη των αθλητικών συλλόγων και αθλητών Ξυλορακέτας από Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Ιεράπετρα και την πόλη μας.

Το τουρνουά οργανώθηκε για πρώτη φορά στην πόλη του Αγίου Νικολάου, και στοχεύει στην προώθηση του αθλήματος της Ξυλορακέτας, μιας φυσικής δραστηριότητας η οποία κερδίζει καθημερινά πολλούς νέους αθλητές και φιλάθλους.

Στο τουρνουά συμμετείχαν  Δυάδες Ανδρών – Γυναικών, Τετράδες Ανδρών – Γυναικών και Μεικτές δυάδες, με περισσότερους από 40 αθλητές, οι οποίοι σε ένα γιορτινό κλίμα επέδειξαν τις ικανότητες τους και διασκέδασαν αγωνιζόμενοι με συναθλητές τους.

«Το Παγκρήτιο Τουρνουά Ξυλορακέτας – Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.  ολοκληρώθηκε στην πόλη μας με επιτυχία έχοντας τη στήριξη των αθλητών και των συλλόγων Ξυλορακέτας του νησιού μας. Σε δύο ημέρες όλοι οι συμμετέχοντες επέδειξαν τις δεξιότητες τους και διεκδίκησαν μια από τις τρείς πρώτες θέσεις στην γενική κατάταξη, σε κλίμα ενθουσιασμού και συναγωνισμού. Στόχος μας είναι το τουρνουά Ξυλορακέτας να γίνει θεσμός και να αποτελέσει μια διοργάνωση η οποία θα προσφέρει σημαντικά στην προώθηση του αθλήματος και στην ανάπτυξη νέων αθλητικών τάσεων στην πόλη μας. Ευχαριστούμε πολύ όλους του αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά αυτό και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις επόμενες διοργανώσεις. Πολλές ευχαριστίες επίσης στους χορηγούς της πόλης μας και του εθελοντές οι οποίοι  συνέβαλαν στην υλοποίηση του.», δήλωσε ο πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. κ. Χαρίλαος Αλεξάκης.

Στο αγωνιστικό μέρος  και την γενική κατάταξη τα αποτελέσματα ήταν τα παρακάτω:

Δυάδες ανδρών: 1η:Ελευθερίου-Αϊβαλιώτης (18762 πόντοι), 2η: Λιαπάκης-Φραγκούλης (16730), 3η: Μέμος-Κουλεντάκης (15000)

Μικτή: 1η: Λαγουδάκης-Κρικελά (12172), 2η: Μακρυωνίτου-Κοκοτσάκης (2793)

Τετράδες ανδρών:1η: Αϊβαλιώτης-Μανιός-Ελευθερίου-Λαγουδάκης (32794), 2η: Λιαπάκης-Ξενικάκης-Μίχας-Πασχαλίδης (31013), 3η:Μέμος-Κουλεντάκης-Καντιδάκης-Φραγκούλης (24096).

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos