Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, δήλωση διοικήτριας 7ης ΥΠΕ Κρήτης

Με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, δήλωσε:

Τιμούμε σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες, σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο.

Ως Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης αγωνιζόμαστε σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, να στηρίξουμε το Δημόσιο Συστήμα Υγείας. Υλοποιούμε σημαντικό αριθμό προσλήψεων ενισχύοντας τη στελέχωση του ιατρικού, νοσηλευτικού, παραϊατρικού, διοικητικού, τεχνικού και βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού των μονάδων ευθύνης μας.

Στόχος μας οι δομές υγείας να αποτελέσουν τον ακρογωνιαίο λίθο ενός ισχυρού συστήματος υγείας, το οποίο δικαιούται κάθε πολίτης.

Ανάπτυξη νέων κλινών ΜΕΘ στην Κρήτη, πάγιο και διαχρονικό αίτημα όλων και κάθε δυνατή παρέμβαση που θα επιτρέψει την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών υγείας για όλους.

Είμαστε ευγνώμονες στους φορείς της τοπικής κοινωνίας, σε δωρητές αλλά και σε εθελοντές, οι οποίοι συντονισμένοι στην προσπάθεια μας και σεβόμενοι το έργο μας, συνεισφέρουν ενισχύοντας το δημόσιο σύστημα υγείας της Κρήτης, ενδυναμώνοντας παράλληλα το συλλογικό αίσθημα της κοινωνικής μας ευθύνης.

Η συνεργασία τους με την 7η ΥΠΕ Κρήτης και η ουσιαστική τους βοήθεια, αποτελούν την πλέον έμπρακτη αναγνώριση και απόδοση τιμής στους νοσηλευτές και εργαζόμενους στις υγειονομικές μονάδες, στους οποίους η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας είναι αφιερωμένη.

Για όλους εμάς στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια, η σκέψη μας τη σημερινή συμβολική ημέρα αλλά και κάθε μέρα είναι κοντά στους υγειονομικούς μας και σε κάθε πολίτη της Κρήτης.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos