από τη σύσκεψη στο δημαρχείο Αγίου Νικολάου
από τη σύσκεψη στο δημαρχείο Αγίου Νικολάου

«Η προσπάθεια για την διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δημοσιογράφων, τον Σεπτέμβριο του 2016, εντάσσεται στο πλαίσιο των  δράσεων που αναπτύσσει η νέα Δημοτική Αρχή  Αγίου Νικολάου, για την ανάδειξη του Δήμου, ως προπονητικός προορισμός,

ιδιαίτερα στο τέλος Φθινοπώρου ή στις αρχές της Άνοιξης, όπου η παρουσία ξένων επισκεπτών είναι σε χαμηλά επίπεδα… τα ξενοδοχεία είναι ανοικτά και το γεγονός αυτό, αποτελεί επιπλέον τόνωση του τουριστικού προϊόντος».

Τα παραπάνω δήλωσε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο, παρουσία του ιδίου καθώς και των: κ.κ. Γιώργου Λεβεντάκη ο οποίος έχει αναλάβει το management της διοργάνωσης, Βαγγέλη Πετρουλάκη εκ  μέρους της επιτροπής Ελλήνων δημοσιογράφων ποδηλασίας, Walter Rottiers προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Δημοσιογράφων, Χάρη Αλεξάκη, Λευτέρη Ραφαϊλάκη προέδρου & αντιπροέδρου του  Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου.

Ο κ.Ζερβός αναφερόμενος στη σημασία της διοργάνωσης, του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας, τόνισε ότι πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός για τον Άγιο Νικόλαο, επισημαίνοντας ότι οι συμμετέχοντες ποδηλάτες είναι δημοσιογράφοι , οι οποίοι μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους στα Μ.Μ.Ε με τα οποία συνεργάζονται, γεγονός που αποτελεί στοίχημα για την άρτια διοργάνωση των αγώνων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Βέλγιο, ενώ άμεσα εκ μέρους των διοργανωτών, αναμένεται να κατατεθεί ολοκληρωμένη πρόταση, που θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο,  προκειμένου να ληφθούν σχετικές αποφάσεις.

Ευνοϊκή συγκυρία, αποτελεί  το γεγονός ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας το Σεπτέμβρη του 2016, συμπίπτει χρονικά με την «Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού», γεγονός που θα δώσει την ευκαιρία για την διοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων και την άρτια διεξαγωγή του.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos