Παναγιώτης Σγουρίδης, συνέντευξη
Παναγιώτης Σγουρίδης, και στελέχη των ΑΝΕΛ

Στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κρήτης (20/21-9) στο Ηράκλειο, βρέθηκε για μερικές ώρες στο Λασίθι, ο αντιπρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης.

Ο κ. Σγουρίδης, παραχώρησε συνέντευξή τύπου, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος, αναφερόμενος σε θέματα της τρέχουσας πολιτικής.

Χαρακτήρισε αναγκαίο καλό τους Αν.Ελ. και αφού καταφέρθηκε κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων, παραδέχτηκε ότι λάθη έγιναν και από τη τωρινή κυβέρνηση, τα οποία όμως διορθώνονται με τη σκληρή διαπραγμάτευση και το 2018, η χώρα θα μπορέσει να βγει στις αγορές για να χρηματοδοτήσει το χρέος της.

Ο αντιπρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. θεωρεί ότι θα πρέπει να υπάρξει στήριξη στο Κρητικό διατροφικό πρότυπο, κάτι που θα ωφελήσει όλους. Για να λειτουργήσει όμως όλο αυτό το εγχείρημα, απαιτούνται συνεργασίες, τυποποίηση και συνεννόηση.

Επίσης πρόσθεσε με έμφαση, ότι τα μεγάλα έργα, διαρκούν περισσότερο από τη ζωή μιας κυβέρνησης και πρέπει να υφίσταται συνέχεια, αλλά κυρίως ένας συνολικός μπούσουλας, μια πυραμίδα, όπου όλα θα συγκλίνουν προς μια κατεύθυνση, ανάπτυξης, δηλ, αύξηση του κατά κεφαλήν εισοδήματος. ….

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos