η ομάδα του Σκοπευτικού Ομίλου Ιεράπετρας
η ομάδα του Σκοπευτικού Ομίλου Ιεράπετρας

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Ιεράπετρας συμμετείχε στον πανελλήνιο αγώνα πιστολιού IPSC, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στον Ρέθυμνο.

Υπήρξαν 164 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, ανάμεσα στις οποίους ο σύλλογος μας κατάφερε να κερδίσει αρκετές διακρίσεις. Αναλυτικά:

Ρουμελιωτάκης Κώστας. Πρώτος στο πανελλήνιο κατηγορίας Standard και Senior. Πρωταθλητής Ελλάδος 2014.

Φραγκούλη Μαρία. Πρώτη στο πανελλήνιο κατηγορίας Standard. Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2014.

Πετράκη Ιωάννα. Παρά την μικρή της ηλικία (16 ετών) κατάφερε να συναγωνιστεί εμπειρότερες αθλήτριες και να καταλάβει την δεύτερη θέση στην κατηγορία Production γυναικών.

Ακόμα, ο σύλλογος κέρδισε την δεύτερη θέση στο ομαδικό κατηγορίας Classic και την δεύτερη θέση στο ομαδικό κατηγορίας Standard.

Σκοπευτικός Ομιλος Ιεράπετρας
Σκοπευτικός Ομιλος Ιεράπετρας

Οι παραπάνω επιτυχίες, αποτέλεσμα  σκληρής δουλειάς και θυσιών των αθλουμένων μελών μας, φέρνουν τον σύλλογο μας στην κορυφή, κάνοντας γνωστό τον τόπο μας σε όλη την Ελλάδα και διεθνώς.
Παρά τα λίγα χρόνια που λειτουργούμε ως σύλλογος, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα αξιόλογο σκοπευτήριο, με αυστηρές προδιαγραφές, που συνεχώς εξελίσσουμε. Δίνουμε έτσι την δυνατότητα στα μέλη μας να αθλούνται με ασφάλεια, αξιοποιώντας τη γνώση, τις συμβουλές και τη βοήθεια κορυφαίων αθλητών του συλλόγου, αλλά και συνεργαζόμενων.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους αθλητές μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα τους.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos