ο αντιδήμαρχος Κ. Κοκκίνης, παραδίδει τους υπολογιστές .... στους καθηγητές
ο αντιδήμαρχος Κ. Κοκκίνης, παραδίδει τους υπολογιστές …. στους καθηγητές

Δύο φορητοί υπολογιστές παραδόθηκαν  την Πέμπτη (26/3) στο Γυμνάσιο Κριτσάς, δύο στο 2ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου και ένας στο 3ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου, από τη σχολική επιτροπή Β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου.

Όπως έκανε γνωστό ο αντιδήμαρχος -υπεύθυνος για θέματα Παιδείας κ. Κώστας Κοκκίνης, οι συγκεκριμένοι υπολογιστές παραδόθηκαν προκειμένου να ενισχυθεί  η προσπάθεια που καταβάλλουν οι εκπαιδευτικοί σε εποχές ιδιαίτερα δύσκολες, προκειμένου  να εργαστούν  με  καλύτερες  συνθήκες προς όφελος των μαθητών του τόπου.

Το Γυμνάσιο Κριτσάς -όπως τόνισε ο κ. Κοκκίνης- είναι ένα περιφερειακό σχολείο, το οποίο εμφανίζει μια ξεχωριστή δυναμική αφού παρουσιάζει  αύξηση του μαθητικού του δυναμικού. Έχοντας δε τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας-πρόσθεσε-έχει καταφέρει με τις δράσεις του να αφήσει έντονο το αποτύπωμα του στο Δήμος μας!

Σχετικά  με  το 2ο & 3ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου, ο κ. Κοκκίνης ανέφερε ότι πρόκειται για  δύο σχολεία που παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν λόγω της συστέγασης σε ένα κτίριο, καταφέρνουν με την διαρκή προσπάθεια των καθηγητών  να παράγουν υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό έργο-γεγονός- που μας παρακινεί –όπως είπε-να στηρίξουμε από πλευράς του Δήμου την προσπάθεια αυτή, με κάθε δυνατό μέσο.

Η παράδοση του παραπάνω εξοπλισμού,  αποτελεί συνέχεια της προμήθειας υπολογιστών για τον εξοπλισμό πέντε νέων εργαστηρίων πληροφορικής στα : ΕΠ.ΑΛ. Νεάπολης, Γυμνάσιο Νεάπολης, ΕΠ.ΑΛ. Αγίου Νικολάου και 1ο -2ο Γενικό Λύκειο Αγίου Νικολάου.

Πρόκειται για μια δράση-όπως διευκρίνισε ο κ. Κοκκίνης -που ξεκίνησε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και υλοποιήθηκε από την παρούσα. Μια δράση που αποτελεί την αρχή ενός συνόλου παρεμβάσεων που σχεδιάζονται από τη νέα δημοτική αρχή προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία μας.

από τον Δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos