Παράρτημα Λασιθίου της Ελληνικής Μαθηματικής εταιρείας
Παράρτημα Λασιθίου της Ελληνικής Μαθηματικής εταιρείας

Το Παράρτημα Λασιθίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, ουδέποτε ανακοίνωσε επίσημα αποτελέσματα επιτυχόντων του διαγωνισμού «Θαλής»

Αντιθέτως θα εκδώσει ειδικό Δελτίο Τύπου με την Ορθή Λίστα των επιτυχόντων συμπεριλαμβανομένων και των επιτυχόντων της Α΄ τάξης Γυμνασίου, που έλαβαν για πρώτη φορά μέρος στον Εσωτερικό Πανλασιθιώτικο Διαγωνισμό.

Στο συγκεκριμένο δελτίο θα δοθούν συμπληρωματικά και οι οδηγίες εξέτασης της επόμενης φάσης «Ευκλείδης», καθώς και η ανακοίνωση συμμετοχής για τον διαγωνισμό των μαθητών δημοτικών σχολείων «Παιχνίδι και Μαθηματικά»

Η Ε.Μ.Ε. Λασιθίου μέσω του επίσημου διοικητικού της συμβουλίου, ανακοινώνει προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης , έντυπα ή ηλεκτρονικά, τα δελτία τύπου της ενυπόγραφα με το λογότυπο της εταιρείας.

Αντιλαμβανόμαστε τον υπερβολικό δημοσιογραφικό ζήλο κάποιων μέσων για «άμεση» και «έγκυρη» ενημέρωση των αναγνωστών τους, αλλά αυτό δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα αφενός να ανακοινώνει δελτία τύπου εξ ονόματος μας, πολλώ δε μάλιστα μέσω δήθεν απόρρητων δημοσιογραφικών πληροφοριών και διαρροών, να μας δημιουργεί προβλήματα στο οργανωτικό μας έργο.

Ο   Πρόεδρος

Περάκης Μιχαήλ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos