Πιταροκοίλης - Μπαλή.Ανέλαβε τα καθήκοντα της η νέα πρόεδρος του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Λασιθίου, Μαίρη Μπαλή.

Σε μια απλή συνάντηση παράδοσης παραλαβής, τη Δευτέρα (1/12) ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Πιταροκοίλης, παρέδωσε τα κλειδιά στην κυρία Μπαλή, λέγοντας ότι της παραδίδει ένα ίδρυμα, χωρίς οικονομικά προβλήματα, με μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό οι οποίες θα πρέπει να καλυφθούν, όπως νοσηλευτές, γιατροί, διευθυντής. Επίσης της παραδίδει ένα γερασμένο, αλλά καλοδιατηρημένο κτίριο.

Από την πλευρά της η κυρία Μπαλή, δήλωσε ότι αναλαμβάνει ένα ίδρυμα, το οποίο έχει προβλήματα τα οποία φιλοδοξεί να λύσει. Για την επίτευξη της ποιότητας της φροντίδας των ατόμων που ζουν στο Θεραπευτήριο, θα πρέπει, αφ’ ενός μεν, οι εγκαταστάσεις να πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, να υπάρχει ο ανάλογος, ειδικός εξοπλισμός σε επάρκεια, αλλά κυρίως, να είναι στελεχωμένο το θεραπευτήριο, με εξειδικευμένο προσωπικό που, όχι μόνο θα είναι επαρκές, αριθμητικά και ποιοτικά για την κάλυψη των αναγκών των εξυπηρτούμενων, αλλά να διακατέχεται από αισθήματα σεβασμού και αγάπης προς τους εξυπηρετούμενους.

Παρόντες στην συνάντηση ήσαν, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αλλά και εργαζόμενοι οι οποίοι δήλωσαν ότι θα βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις, όπως άλλωστε κάνουν μέχρι σήμερα, για να πάει καλά το ίδρυμα, όπως επίσης και μέλη συλλόγων ατόμων με ειδικές ανάγκες, από τον Αγιο Νικόλαο και την Ιεράπετρα.

Στη συνέχεια, υπεγράφη το πρωτόκολλο παράδοσης παραλαβής, στο οποίο αναφέρονται συγκεκριμένα στοιχεία για την σημερινή κατάσταση του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Λασιθίου.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos