Αντώνης ΣτρατάκηςΕπιστολή προς την πρόεδρο του ΤΕΙ Κρήτης κ. Χαρά Αθανασάκη απέστειλε ο Νομάρχης Λασιθίου κ. Αντώνης Στρατάκης, σχετικά με την υποβολή πρότασης στο ΠΕΠ Κρήτης για τη συνέχιση και ολοκλήρωση των κτιριακών εγκαταστάσεων του τμήματος «Διατροφής και Διαιτολογίας» στη Σητεία.
 
Στην επιστολή του ο κ. Στρατάκης, μεταξύ λλων, αναφέρει: «Συμφωνούμε με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας και σας παρακαλούμε για την υποβολή πρότασης στο ΠΕΠ Κρήτης και στο μέτρο 1.1 «Εκπαιδευτικές και Ερευνητικές Υποδομές», για τη συνέχιση της κατασκευής των κτιριακών εγκαταστάσεων του τμήματος «Διατροφής και Διαιτολογίας» στη Σητεία.
 
Η πρόταση αυτή πληροί τα κριτήρια επιλογής πράξεων του σχετικού Μέτρου διότι είναι ολοκληρωμένη και ταυτόχρονα διαθέτει και σχετική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Κατά υνέπεια υλοποιεί, τους βασικούς εκείνους όρους, που όπως γνωρίζεται, είναι απαραίτητοι για να αξιολογηθεί, η συγκεκριμένη πρόταση, από τη Διαχειριστική Αρχή».
 
 Πρόσκληση ενδιαφέροντος
 
Η Αναπτυξιακή Λασιθίου Α.Ε ως Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) του τοπικού προγράμματος LEADER+ Νομού Λασιθίου έχει δημοσιοποιήσει τη δεύτερη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή επενδυτικών σχεδίων από ενδιαφερόμενους τελικούς αποδέκτες (υποήφιους επενδυτές) με καταληκτική προθεσμία υποβολής την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos