παρέμβαση στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου
παρέμβαση στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου

Τετάρτη 19/11/2014,ειρηνοδικείο Ηρακλείου….άγονοι κατέστησαν και σήμερα οι πλειστηριασμοί ενός αγροτεμαχίου 4 στρεμμάτων με αποθήκη 700τμ από την Πειραιώς

και μιας αποθήκης όπου στεγαζόταν επιχείρηση (ΚΑΒΑ) από την Eurobank στην ευρύτερη περιοχή των Μαλλίων και ενός αγροτεμαχίου 2,5 στρεμμάτων από την Παγκρήτια στην περιοχή του Ηρακλείου. Έκπληξη και αγανάκτηση προκάλεσε η εκποίηση ενός διαμερίσματος 170 τμ Α’ κατοικίας στην πλατεία Ρήγα Φεραίου (έναντι Αγίου Μηνά) από το ΙΚΑ με τιμή εκκίνησης 100.000 €…και αυτός ο πλειστηριασμός κατέληξε άγονος.

Σήμερα η προσέλευση των συμπολιτών μας ήταν μεγάλη, πράγμα που προκάλεσε πανικό στις συμβολαιογράφους οι οποίες με “συμβούλευσαν” είτε να βγάλω τον κόσμο έξω από την αίθουσα ,είτε να εμποδίσω τυχόν έντονες διαμαρτυρίες πράγμα που θα οδηγούσε αρκετούς από μας στην φυλακή μιας και θα καλούσαν τον εισαγγελέα.Φυσικά εισέπραξαν την κατάλληλη απάντηση…”Κάνουμε την δουλειά μας κυρίες μου”

Άλλη μια Νίκη για την Λαϊκή Στάση Πληρωμών οι τραπεζίτες πλέον δεν τολμούν ούτε απέξω να περάσουν από το Ειρηνοδικείο και οι συμβολαιογράφοι δηλώνουν ότι θα το σκεφτούν καλά αν ξανά πάρουν πλειστηριασμό …

Επίσης σήμερα συναντήσαμε Πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας Από το ΙΚΑ φυσικά κηρύχθηκες άγονος…

Η συμμετοχή του κόσμου έχει σχεδόν διπλασιαστεί….

Η δράση μας στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου έχει καταφέρει να αποτρέψει τον πλειστηριασμό πολλών ακινήτων έως σήμερα με αποτέλεσμα την συνεχή εξάπλωσή της σε όλη τη χώρα . Με ρίσκο την σωματική μας ακεραιότητα και την προσωπική μας ελευθερία παλεύουμε ενάντια στην αρπαγή της περιουσίας μας και την εξαθλίωση από ένα καλά οργανωμένο σύστημα που θέλει τον πολίτη πλήρως υποταγμένο, υποχείριό του.

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών δεν κατευθύνεται από κανένα κόμμα ή μηχανισμό παρά μόνο από την βούληση όσων συμμετέχουν..Ένα είναι το σύνθημά μας: ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ!

Εμείς δεν κουβαλάμε σημαιάκια κομμάτων, ούτε κονκάρδες.Εμείς κουβαλάμε την αγάπη μας για την πατρίδα και την ελευθερία, κουβαλάμε τις αξίες και τις αρχές που χαρακτηρίζουν το έθνος μας…κουβαλάμε πάνω από όλα την ανάγκη για δημοκρατία.

Ας σταματήσουν οι ‘έξυπνοι’ να λοιδορούν εναντίον μας…η προσπάθειά τους να μας εντάξουν σε κάποιο κόμμα είναι και θα είναι αποτυχημένη γιατί η δράση μας μόνο καλό έχει αποφέρει στους πολίτες αυτού του τόπου….ας καταλάβουν επιτέλους ότι όταν οι τράπεζες ή το κράτος σου αρπάζει το σπίτι δεν ρωτά σε ποιο κόμμα ανήκει ο ιδιοκτήτης του ώστε να κάνει εξαιρέσεις…για αυτούς είμαστε όλοι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΟΥΛΟΙ!…

https://www.facebook.com/groups/laiki.stasi.pliromon/

https://www.loomio.org/g/druGLh0a

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos