Βαγγελιώ ΣχοιναράκηΤους λόγους που δεν έχει ακόμα δημοπρατηθεί το έργο και δεν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες της κατασκευής του κτιρίου διοικητικών και υγειονομκών υπηρεσιών του ΙΚΑ Χερσονήσου ζητά με παρέμβασή της η Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη από τον Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.

Συγκεκριμένα αναφέρει.

Κύριε Υπουργέ,

Με την αριθμό 6399/07-01-2005 ερώτησή μου σς έθετα το θέμα της κατασκευής κτιρίου διοικητικών και υγειονομικών υπηρεσιών του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στη Χερσόνησο. Με την υπ. αριθμό Β1/10021/1783/342/28-1-2005 απάντησή σας αναφέρετε μεταξύ άλλων τα εξής:

<<Το Τεχνικό Συμβούλιο του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ έχει γνωμοδοτήσει θετικά για τη δημοπρτηση του έργου με το σύστημα «μελέτη – κατασκευή».

Έως τα τέλη Φεβρουαρίου η αρμόδια Διεύθυνση Τεχνικής και Στέγασης του ΙΚΑ- ΕΤΑΜ θα εισηγηθεί προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, το κτιριακό πρόγραμμα για τη Διοικητική Περιφέρεια της Κρήτης. Στην εισήγηση αυτή θ α προτείνεται η άμεση δημοπράτηση με το σύστημα «μελέτη – κατασκευή» νέου κτιρίου Διοικητικών και Υγειονομικών Υπηρεσιών στον Λιμένα Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης>>.

Επειδή δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως εξέλιξη στο θέμα της ανέργεσης του νέου κτιρίου του ΙΚΑ.

Ερωτάστε κ. Υπουργέ

Ποιοι είναι οι λόγοι που δεν έχει ακόμα δημοπρατηθεί το έργο και δεν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες της κατασκευής του κτιρίου διοικητικών και υγειονομικών υπηρεσιών του ΙΚΑ Χερσονήσου.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos