Νίκος ΤζανόπουλοςΠαραιτήθηκε, τόσο από την προεδρία, όσο και από το Διοικητικό Συμβούλιο της Αναπτυξιακής Κρήτης, ο Νίκος Τζανόπουλος, κταγγέλοντας υπάλληλο της εταιρείας που εργάζεται σε δύο θέσεις, λαμβάνοντας δύο μισθούς, αφού καλύπτεται από μέλος της Αναπτυξιακής από τα Χανιά.

Ο Νίκος Τζανόπουλος, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου, τόνισε ότι προσπάθησε, ως πρόεδρος, να δώσει τέλος σ’ αυτή τη σανδαλώδη υπόθεση, η οποία δημιουργεί προβλήματα στην εταιρεία, αλλά δεν κατάφερε, ενώ δέχτηκε ακόμα και απειλές.

Έτσι, αφού όπως λέει, δεν διαθέτει ούτε καν την πλειοψηφία στο Διοικητικό Συμβούλιο, καλύτερα να πάει σπίτι του, όπως και έκανε.

Τις αμέσως επόμενες μέρες, η Διοίκηση της Αναπτυξιακής Κρήτης, θα συνεδριάσει για να εκλέξει νέο πρόεδρο και προφανώς να συζητήσει όλα όσα καταμαρτυρεί και καταγγέλει με την παραίτηση του ο Νίκος Τζανόπουλος. Επικρατέστερος για τη θέση του προέδρου φαίνεται να είναι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίωνμ κ. Σπανουδάκης. Σημειωτέον ότι και οι δύο είναι μέλη της Ν.Δ.)

Τις τελευταίες μέρες, έγινε αιφνιδιαστικός έλεγχος στην Ανατπυξιακή από το Υπουργείο Ανάπτυξης, για προγράμματα που τρέχουν.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos