Παραδόθηκε το πλυντήριο κάδων απορριμμάτων
κύριο αντικείμενο του, είναι η πλύση κάδων χωρητικότητας από 120 έως και 1.100 λίτρα

Παραδόθηκε σήμερα στον Δήμο Αγίου Νικολάου το φορτηγό πλυντήριο κάδων απορριμμάτων, χωρητικότητας 4 κ.μ, το οποίο προστίθεται  στον μηχανολογικό εξοπλισμό του δήμου, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στο εξής στην πλύση των κάδων καθαριότητας, αλλά και των δρόμων της ευρύτερης περιοχής.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, κατά την παράδοση του οχήματος δήλωσε μεταξύ άλλων :

“Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα – λόγω γραφειοκρατικών κυρίως διαδικασιών – ο δήμος προχώρησε στην ανανέωση και συμπλήρωση των επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων του, στην προσπάθεια που έχει τεθεί ήδη από την αρχή της παρούσας δημοτικής περιόδου για την βελτίωση της καθημερινότητας  των πολιτών, τόσο στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας, όσο και για την εκτέλεση εργασιών που έχει ανάγκη η ευρύτερη περιοχή.

Ελπίζουμε ανέφερε – ότι με την προμήθεια των οχημάτων που ήδη έχει παραλάβει ο δήμος (απορριμματοφόρο, καδοπλυντήριο, εσκαφέας, gcb, κλειστά φορτηγά (τύπου κλούβας),  η υπηρεσία καθαριότητας θα μπορέσει να βελτιώσει τις παρεχόμενες προς τον πολίτη υπηρεσίες, εφόσον βέβαια υπάρξει η δυνατότητα να τακτοποιηθεί το επίμαχο ζήτημα,  με την πρόσληψη προσωπικού στον συγκεκριμένο τομέα, θέμα που ταλανίζει την αυτοδιοίκηση.

Να σημειώσουμε ότι το όχημα πλυντηρίου κάδων, φέρει κατάλληλου τύπου υπερκατασκευή, ενώ κύριο αντικείμενο του, είναι  η πλύση κάδων χωρητικότητας από 120 έως και 1.100 λίτρα,  εσωτερικά και εξωτερικά με ζεστό νερό και ταυτόχρονα η απολύμανση και απολίπανση τους.

Επίσης αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για την κατάβρεξη και πλύση των δρόμων με νερό υψηλής πίεσης, πότισμα και πυρόσβεση.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos