παραχώρηση του Ειρηνοδικείου στον Δήμο, δήλωση Ζερβού
το κτίριο του (πρώην) Ειρηνοδικείου Αγίου Νικολάου

Με αφορμή την ανακοίνωση του βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανόλη Θραψανιώτη, σύμφωνα με την οποία παραχωρούνται στους Δήμους  Αγίου Νικολάου και Οροπεδίου Λασιθίου, τα κτίρια των Ειρηνοδικείων Αγίου Νικολάου και Τζερμιάδων, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, προέβη στην παρακάτω δήλωση :

“Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση του κυβερνητικού βουλευτή κ. Μανόλη Θραψανιώτη αναφορικά με την παραχώρηση του Ειρηνοδικείου της πόλης μας στον Δήμο.

Είναι γεγονός, ότι ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, δρομολογείται κατά τον καλύτερο τρόπο, ενώ οι προσπάθειες της δημοτικής αρχής για την παραχώρηση του εν λόγω μοναδικού κτιρίου που ξεκίνησαν με την ανάληψη των καθηκόντων το 2014,  δικαιώνονται .

Για το λόγο αυτό, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον βουλευτή κ. Θραψανιώτη καθώς και το Υπουργείο Οικονομικών που υλοποίησε την υπόσχεση που είχε δώσει παραχωρώντας το σημαντικό αυτό κτίριο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, το οποίο όπως έχουμε δεσμευτεί θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος πολιτισμού.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Αντώνης Εμμ. Ζερβός

Παραχωρούνται στους Δήμους τα Ειρηνοδικεία Αγίου Νικολάου και Τζερμιάδων

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos