ΕλούνταΗ Συντονιστική Επιτροπή για τη Σύσταση του Δήμου Ελούντας, στην πρώτη επίσημη εμφάνιση της, με γραπτή της δήλωση αναφέρει ότι, με αφορμή την παρέμβαση του Βουλευτή Λασιθίου του Πα.Σο.Κ., κ. Μ. Καρχιμάκη προς τους έξι σναρμόδιους Υπουργούς σχετικά με τα προβλήματα της περιοχής του Δήμου Ελούντας, όπως αυτά επιδόθηκαν στον τέως Υπουργό κ. Σάββα Τσιτουρίδη από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Ελούντας και όχι από την Συντονιστική Επιτροπή για τη σύσταση του Δήμου, όπως λαθεμένα αναφέρει στην ερώτησή του ο κ. Καρχιμάκης, έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω δήλωση:

Ο αγώνας μας για την δημιουργία του Δήμου Ελούντας αποτελεί την πιο γνήσια έκφραση της Τοπικής Κοινωνίας για αυτοδιοίκηση και αυτοδιάθεση. Είναι απόλυτα διαφανής. Δεν έχει χρώμα από καμιά πολιική ιδεολογία. Είναι πέρα από κομματικές σκοπιμότητες, πολιτικές ίντριγκες και προσωπικές φιλοδοξίες από όπου και αν προέρχονται αυτές.

Ο αγώνας μας είναι κρυστάλλινος. Αγκαλιάζει το αίτημα της κοινωνίας για αυτοδιάθεση και τείνει χέρι σ’ όλους γύρω, στη βάση μιας ισόιμης αρμονικής συνεργασίας. Είναι ακηδεμόνευτος. Δεν ποδηγετείτε από κανέναν.

Δεν μας καθοδηγεί κανείς. Οι στόχοι μας εξυπηρετούνται και προωθούνται μόνο από ανθρώπους που πιστεύουν στο πρώτο κύτταρο της δημοκρατίας που λέγεται «Τοπική Αυτοδιοίκηση». Απ’ αυτούς που προσφέρουν ανιδιοτελώς χωρίς να περιμένουν ανταπόδοση.

Μας αρκούν Αυτοί.

Όλοι οι άλλοι, μας περισσεύουν.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos