Λεβέντης, Κοκκίνης, Χαριτάκης, Μπρας (από την εφημερίδα Ανατολή)
Λεβέντης, Κοκκίνης, Χαριτάκης, Μπρας (από την εφημερίδα Ανατολή)

Αιφνιδιάζοντας πάντες, διοικητικό συμβούλιο και φορείς του χώρου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου Θωμάς Χαριτάκης, έφερε τη Τετάρτη (13/4)  στον Άγιο Νικόλαο, τον κ. Ιωάννη Μπρα, διευθύνοντα σύμβουλο της 5 Senses Consulting & Development, πρώην πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, για να παρουσιάσει τρόπους ενίσχυσης του λιμανιού του Αγίου Νικολάου, ως προορισμού κρουαζιέρας.

Η πρωτοβουλία αιφνιδίασε μια που δεν υπήρξε πρότερη συνεννόηση με κανένα μέλος του Δ.Σ. με αποτέλεσμα μετά την παρουσίαση να ανέβουν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του συμβουλίου.

Ο κ. Μπρας πρότεινε στο Επιμελητήριο Λασιθίου συνεργασία ύψους 20.000 ευρώ ανά έτος συν τα έξοδα μετακίνησης, για να υλοποιήσει ότι παρουσίασε. Υπήρξε η σκέψη το κόστος να μοιραστεί ανάμεσα σε επιμελητήριο και λιμενικό ταμείο Αγ. Νικολάου.

Πέραν όμως της αιφνιδιαστικής προσέγγισης τα ερωτήματα είναι ποιος αξιολογεί τη πρόταση, εάν έχουμε τη δυνατότητα να στηρίξουμε μια τέτοια προσπάθεια που χρειάζεται πλέον του ενός έτους και με ποια εγγύηση αποτελέσματος, αλλά και προς τι το αιφνίδιον του πράγματος;

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Μια σκέψη στο “Περί κρουαζιέρας ερωτηματικά”
  1. Τι απέγινε με κείνη τη κόντρα Συλιγάρδου – Μπρα στο Ηράκλειο; βγήκε κάποιο συμπέρασμα ή απλά οι πρώην συνεργάτες άρχισαν να βγάζουν στη φόρα τα άπλυτα τους;;;;;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.