Περί πολεοδομικών μελετών, Μιλάτου, Σισίου, Πλάκας, Αμμουδάρας, Ίστρον
συνάντηση παρόντος του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Γουλιδάκη, εκπροσώπων της Πολεοδομίας καθώς και της Δ/νσης Προγραμματισμού

Λεπτομερή ενημέρωση για ζητήματα που άπτονται πολεοδομικών μελετών στους οικισμούς Μιλάτου, Σισίου, Πλάκας, Αμμουδάρας, Ίστρον, είχε σήμερα (18/2) ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αντιπεριφέρεια Λασιθίου, παρόντος του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Γουλιδάκη, εκπροσώπων της Πολεοδομίας καθώς και της Δ/νσης Προγραμματισμού.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Ζερβός, το επόμενο δεκαήμερο και συγκεκριμένα στις 28 Φεβρουαρίου, παρουσία εκπροσώπων των αρμόδιων υπηρεσιών, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου σύσκεψη, προκειμένου να επικαιροποιηθούν τα ήδη καταγεγραμένα στοιχεία.

Πιθανότατα – όπως ο ίδιος ανέφερε – θα κληθούν στην συνέχεια οι μελετητές, οι οποίοι είναι “εγκατεστημένοι” στις παραπάνω μελέτες, για να εξεταστούν τα οικονομικά δεδομένα, ν΄αποφασιστούν οι προτεραιότητες, (δεδομένου ότι υπάρχει διαφορετική ωριμότητα στις υφιστάμενες μελέτες),ν’ αξιολογηθούν και να προχωρήσουν ανάλογα.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos