Αρκετό θυμό και αγανάκτηση ανάμεσα στους πολίτες του Μεραμπέλλου, προξένησε τροχαίο ατύχημα το οποίο προκάλεσε στις 6 το πρωί της Κυριακής (7/8) στην Τάρμαρο, ο γνωστός για την αυστηρότητα του αστυνομικός, ο οποίος κάτω από όχι και τόσο ξεκάθαρες συνθήκες βρέθηκε στη πορεία μοτοσικλέτας που ταξίδευε από τον ¶γιο Νικόλαο για τα Χανιά.
Η μοτοσικλέτα έπεσε πάνω στο περιπολικό, πλαγιομετωπικά στην πλευρά του οδηγού, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού κα ελαφρύτερο της κόρης του. Ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στα πλευρά.

Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου ο οδηγός της μοτοσικλέτας νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση και η αποθεραπεία του αναμένεται να άρει πολύ χρόνο. Είναι πέρα πάντως από σίγουρο ότι το κράνος που φορούσε του έσωσε τη ζωή.

Ο αστυνομικός αφού έμεινε για μερικές ώρες στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο, μάλλον για λόγους ασφαλείας.
Ήδη διενεργείται ένορκη διοικητική εξέταση για τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες προκλήθηκε η σύγκρουση. Ως πρώτο μέτρο, ο συγκεκριμένος αστυνομικός, αποσύρεται από τις περιπολίες για επιστρέφει στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης.

Όμως, το περί δικαίου αίσθημα του κοινού του Μεραμπέλλου, όπως έχει φτάσει μέχρι εμάς εδώ στον 104.4 Fm, ζητά από την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου, να αποκαταστήσει την τάξη σε σχέση με τον συγκεκριμένο αστυνομικό.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos