περιοδεία Μανόλη Χριστοδουλάκη στο Λασίθι
στην Ιεράπετρα

Το Σάββατο 9/6/2018 η νομαρχιακή επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής υποδέχτηκε  στον Άγιο Νικόλαο (Λασιθίου) τον  Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανόλη Χριστοδουλάκη  (με καταγωγή από το Χουμεριάκο  Δήμου Αγίου Νικολάου)

συνοδευόμενο  από  τον Βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου και μέλη της Κ.Π.Ε. Ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής περπάτησε και συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες του Αγίου Νικολάου .Έπειτα αναχώρησε για την Ιεράπετρα όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς. Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε  η πρώτη ανοιχτή  Νομαρχιακή Συνέλευση με ικανοποιητική συμμετοχή μελών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής από το νομό μας.

περιοδεία Μανόλη Χριστοδουλάκη στο Λασίθι
περιοδεία

Με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανόλη Χριστοδουλάκη  πλαισιωμένο από τους βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου και τα μέλη της Κ.Π.Ε. Αντώνη Βγόντζα , Μάνο Μαρκόπουλο και Δημήτρη Μπρίμη,  ενημέρωσαν για θέματα οργάνωσης ,  για το καταστατικό  και τα μεταβατικά άρθρα .

Εκφράστηκε η αγωνία για τη πορεία της χώρας σε όλα τα πεδία της πολιτικής και η διάθεση για συμμετοχή και στήριξη του Κινήματος Αλλαγής .

Το Κίνημα Αλλαγής καλείται να πρωταγωνιστήσει στις πολιτικές εξελίξεις ώστε να εκφραστεί η ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών που υπάρχει στη κοινωνία .Με την εμπειρία του παρελθόντος, και μαθαίνοντας από αυτό και έχοντας κοντά τους νέους ανθρώπους μαζί  με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις προχωράμε προκειμένου  να αλλάξει η πορεία της χώρας  και να ανασάνουν οι πολίτες από τις φιλελεύθερες πολιτικές που υλοποιεί η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  .

περιοδεία Μανόλη Χριστοδουλάκη στο Λασίθι
στην την Ιεράπετρα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς

Ομόφωνα τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής του νομού  δήλωσαν  ότι θα δώσουν  αποφασιστικά τη μάχη στις εθνικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, προκειμένου  η κοινοβουλευτική έδρα του νομού να  ανήκει ξανά στη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη. Η Δημοκρατική Παράταξη αποτελούσε πάντα την προοδευτική επιλογή απέναντι στον λαϊκισμό και τις τυχοδιωκτικές ευκαιριακές  λύσεις.

Συνεχίζουμε τον οργανωτικό μας σχεδιασμό με το κάλεσμα των μελών μας στις Δημοτικές Συνελεύσεις που θα γίνουν:

Δευτέρα 11/6/2018 και ώρα 19,00 μμ στην Ιεράπετρα στην Αίθουσα του    Δημοτικού   Συμβουλίου 

Τρίτη 12/6/2018 και ώρα 19,00 μμ στον Άγιο Νικόλαο στην Αίθουσα  του   Εμπορικού Επιμελητηρίου

Τετάρτη  13/6/2018 και ώρα 19,00 μμ στη Σητεία στο Πολύκεντρο.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos