Με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου

Γιώργος Παπανδρέου

Έχοντας σχεδόν ολοκληρώσει την ιδιότυπη προεκλογική περίοδο ως υποψήφιος αρχηγός κόμματος, ο Γιώργος Παπανδρέου, έφτασε το πρωί στη Κρήτη, όπου παραμένει Τετάρτη και Πέμπτη. Μετά την άφιξη στο αεροδρόμιο, ο κ. Παπανδρέου με τη συνοδεία του αναχώρησε για τη Νεάπολη αφού σταμάτησε για λίγο στα Μάλια, για να κάνει και μια στάση εκτός προγράμματος στη κεντρική πλατεία Αγίου Νικολάου, όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος. Στα λίγα λεπτά που έμεινε μίλησε μα κατοίκους, ακόμα και ξένους επισκέπτες.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Πα.Σο.Κ. πέρασε στην Ιεράπετρα για να φτάσει στο Στόμιο, όπου έγινε δεκτός από κατοίκους και μέλη του κόμματος.
Μίλησε σε αγρότες της περιοχής για την πελατειακή λογική της κυβέρνησης την μη ορθολογική αξιοποίηση των χρημάτων του ΕΛΓΑ και έκανε λόγο για μηχανισμούς εξουσίας που κινούνται ενάντια στο δημόσιο συμφέρον για να ξεκαθαρίσει ότι τα χρήματα δεν είναι κανενός παράγοντα αλλά των αγροτών.
Ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει μικρά πόδια και πολύ λίγο χρόνο πλέον μπροστά της και εκτίμησε ότι η κρίση στη ΝΔ θα βαθαίνει λόγω της αδιέξοδης πολιτικής της.

Αρναουτάκης, Γεννηματά, Παπανδρέου

Γιώργος Παπανδρέου

Σε σχέση βέβαια με τις περιοδείες των άλλων δύο υποψηφίων αρχηγών, αυτή τη φορά η οργάνωση ήταν πέρα από κάθε προσδοκία, αφού ακόμα και ένα λεωφορείο με δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ συνόδευε την όλη διαδρομή.
Στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου είδαμε τον Μιχάλη Καρχιμάκη, τον Ευρωβουλευτή Σταύρο Αρναουτάκη, τη Φώφη Γεννηματά, τον Κώστα Ασλάνη, τον Μ. Στρατάκη και πολλά άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος.

Την Πέμπτη ο πρόεδρος του Πα.Σο.Κ. θα περιοδεύσει σε Χανιά και Ρέθυμνο.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos