Φώτης Γεωργόπουλος με τον Σεραφείμ Τσόκα

Από την επίσκεψη στο μέγαρο

Το νέο Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου επισκέφτηκε τη Τετάρτη (15/10) ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκας και ξεναγήθηκε σ αυτό από τον Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο κ. Φώτη Γεωργόπουλο.
Η σημερινή επίσκεψη, ανέφερε ο κ. Τσόκας σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο νέο Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης, από την πλευρά τη δική μας της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών σε τοπικό επίπεδο, σηματοδοτεί μια καινούργια συνεργασία.

Συνεργασία την οποία ξεκινάμε με τους ανθρώπους οι οποίοι είναι στην πρώτη γραμμή πάντα του καθήκοντος και που είχαν ανάγκη αυτόν τον χώρο.
Ο κ. Τσόκας τόνισε, ότι η αστυνομία αποτελείται από άνδρες και γυναίκες που πάνω απ όλα μάχονται σε καθημερινή βάση για την προάσπιση της δικής μας ζωής της δικής μας περιουσίας.
Τους οφείλει είπε, η πολιτεία, τους οφείλουμε όλοι μας, τουλάχιστον να έχουν ένα χώρο όπου να μπορούν να εργάζονται κάτω από όρους – δεν θα πω μόνο ανθρώπινους- αλλά πάρα πολύ καλούς και πιστεύω ότι σε αυτό εδώ το κομμάτι βρήκαν αυτό το χώρο.

Το νέο μέγαρο της Α.Δ. Ηρακλείου

Από την επίσκεψη

Είναι ένα πολύ μεγάλο κτίριο, πρόσθεσε, ένα υπερσύγχρονο κτίριο, φτιάχτηκε γρήγορα μέσα σε δύο χρόνια και πιστεύω ότι η Αστυνομία θα το χαρεί, θα το προστατεύσει και μέσα από αυτή τη διαδικασία της καλύτερης δουλειάς ίσως σας βοηθήσει και σας περισσότερο στη δουλειά σας.
Θεωρούμε κατέληξε ο Γενικός Γραμματέας, ότι είναι ένα καλό βήμα, είμαστε σίγουροι ότι θα ομορφύνει την περιοχή ευχόμενος παράλληλα καλή δύναμη και επιτυχία στην ΕΛΑΣ..

Στη συνέχεια ο κ. Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεωργόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η Ελληνική Αστυνομία ανταποκρίθηκε στις σύγχρονες απαιτήσεις της κοινωνίας και ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα όλων των αστυνομικών, των πολιτών και των θεσμικών παραγόντων για την λειτουργία όλων των υπηρεσιών της πόλης σε ένα κεντρικό και σύγχρονο κτίριο. Όπως είπε μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες μεταφοράς όλων των υπηρεσιών.

Από τη Περιφέρεια Κρήτης.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos