όλοι στο πατηρήρι....
όλοι στο πατηρήρι….

O Πολιτιστικός Σύλλογος Χουμεριάκου ευχαριστεί όλα τα μέλη, τους φίλους του συλλόγου και τους συγχωριανούς που βοήθησαν στην προετοιμασία και διεξαγωγή της χοροεσπερίδας που είχε σκοπό την αναβίωση του εθίμου για το πάτημα των σταφυλιών με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο.

Ευχαριστούμε τον κ. Γιώργο Βιτώρο για την συμμετοχή του στην εκδήλωσή μας καθώς και τους μουσικούς Χρήστο, Νίκο και Γιώργο Στιβακτάκη για την υπέροχη Αυγουστιάτικη βραδιά που μας χάρισαν μέχρι το πρωί με χορό,τραγούδι και πολύ κέφι.

Γιώργος Βιτώρος, Στιβακτάκηδες
Γιώργος Βιτώρος, Στιβακτάκηδες

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Ζαχαρία Δεμέτζο που μας δάνεισε τον Κίτσο, το μουλάρι του για την μεταφορά των σταφυλιών στο πατητήρι.
Ευχαριστούμε τον κ.Νίκο Χριστοδουλάκη (Διγενής palace), τον κ.Νικ.Φουλεδάκη, το Ζαχαροπλαστείο ΠΕΡΦΕΚΤ, τον κ.Νικ. Χριστοδουλάκη (Κανέλλη), τον κ.Ιωάννη Βελημβασάκη καθώς και όλους τους χορηγούς που προσέφεραν δώρα για την λαχειοφόρο αγορά.

πολύς ο κόσμος που συμμετείχε στο γλέντι
πολύς ο κόσμος που συμμετείχε στο γλέντι

Για άλλη μια φορά αξίζουν συγχαρητήρια στις νοικοκυρές του χωριού που παρασκεύασαν την πεντανόστιμη μουσταλευριά καθώς και τα παραδοσιακά φαγητά και οι οποίες προσφέρουν εθελοντικά κάθε φορά που θα τους ζητηθεί τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

ENA MEΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κ. Γιώργο Τουτουδάκη 104.4 Fm, www.104fm.gr, ο οποίος μας παραχωρεί φωτογραφικό υλικό και video σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούμε και εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκε στο χθεσινό ευχαριστήριο του Συλλόγου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos