Που πάνε τα λεφτά μας;
Το ποτάμι, που πάνε τα λεφτά μας

Οι ατέλειωτοι φόροι, οι λάθος δαπάνες, το σπάταλο πελατειακό κράτος

Στον ήδη βεβαρυμμένο προϋπολογισμό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προστέθηκαν 2,5 δις παραπάνω φόροι για το 2017. Και αναρωτιέται κανείς: Πού πάνε τα λεφτά μας; Το Ποτάμι ξεκινάει μια μεγάλη εκστρατεία για τον προϋπολογισμό με στόχο την ενημέρωση των πολιτών σε όλη την Ελλάδα για τα προβλήματα που δημιουργούν οι επιλογές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην καθημερινότητά τους αλλά και για να ενημερώσει για όλες  τις λύσεις που προτείνει το Ποτάμι. Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες δαπάνες γενικών υπηρεσιών, χωρίς αυτό όμως να ανταποκρίνεται σε ένα πραγματικό κοινωνικό κράτος. Δεν έχουμε παιδεία και υγεία, έχουμε όμως κομματικούς στρατούς. Και σε αυτή τη μαύρη τρύπα του πελατειακού κράτους πηγαίνουν τα λεφτά μας.

Το Ποτάμι λέει ότι πρέπει να αλλάξουμε πορεία γι’ αυτό από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου ξεκίνησε  μια καμπάνια για τον προϋπολογισμό με στόχο την ενημέρωση των πολιτών σε όλη την Ελλάδα για τα προβλήματα που δημιουργούν οι επιλογές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην καθημερινότητά τους αλλά και τις λύσεις που προτείνουμε.

Η εκδήλωση για την Κρήτη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, 19.00 στην αίθουσα ballroom του ξενοδοχείου Galaxy Hotel Δημοκρατίας 75 Ηράκλειο Κρήτης

Ομιλητές:

  • Ο βουλευτής Ηρακλείου του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης
  • Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης Μανώλης Κουμαντάκης
  • Ο αρθρογράφος, αναλυτής Ευρωπαϊκής Πολιτικής Γιάννης Κουτσομύτης
  • Ο επιχειρηματίας στον τουρισμό, περιβαλλοντολόγος Φώτης Κοκοτός

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος  Αντιγόνη Ανδρεάκη

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους ενεργούς πολίτες, σε όλους όσους χωρίς κομματικές παρωπίδες θέλουν να γνωρίζουν την αλήθεια για το “πού πάνε τα λεφτά μας”.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos