το μνημείο πεσόντων στην Δ.Κ. Βραχασίου
το μνημείο πεσόντων στην Δ.Κ. Βραχασίου

Πριν την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, αναμένεται να ολοκληρωθεί  το μνημείο πεσόντων στην Δ.Κ. Βραχασίου, σε οικόπεδο που παραχώρησε στο δήμο Αγίου Νικολάου η κ. Κυριακή Πετράκη (ιατρός) που έλκει την καταγωγή της από την περιοχή.

Μάλιστα σε συνεργασία που είχε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός με τον Γενικό Γραμματέα του δήμου κ. Γιάννη Στεφανάκη εξετάστηκαν λεπτομερειακά τα σχέδια που έχουν κατατεθεί από την αρχιτέκτονα κ. Βίκυ Γρίβα,

ενώ καθορίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου το συγκεκριμένο έργο να παραδοθεί στον χρόνο που ο Δήμος είχε προγραμματίσει.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Ζερβός μεταξύ άλλων ανέφερε : « εξ αρχής είχε διατυπωθεί η άποψη, ότι πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση-εύκολα υλοποιήσιμη κυρίως λόγω των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του. Το μνημείο, που ανεγείρεται διακρίνεται από καθαρές γραμμές και μια ιδιαίτερη απλότητα, γεγονός που μας εξέπληξε κατά την παρουσίαση των σχεδίων.

αΣτην σημερινή συνάντηση (8/2) -όπως εκανε γνωστό-  συζητήθηκαν οι τεχνικές λεπτομέρειες επί των σχεδίων που έχουν κατατεθεί από την αρχιτέκτονα κ. Βίκυ Γρίβα, η οποία έχει αναλάβει εκ μέρους της δωρήτριας του ακινήτου την υλοποίηση των σχεδίων, ώστε στον χρόνο που έχει προγραμματιστεί να είναι έτοιμο το μνημείο, προκειμένου να γίνει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου, όπως πρέπει και όπως οφείλουμε στην δημοτική κοινότητα τόνισε.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos