Ένωση ΒιβλιοθηκονόμωνΣας ανακοινώνουμε ότι έπειτα από Γενική Συνέλευση που διεξήχθη στις 16/09/2006 σε χώρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο και με παρουσία του Προέδρου της Ε.Ε.Β.Ε.Π. κ. Σχίζα Παναγιώτη, έχει συσταθί νέο Περιφερειακό Τμήμα της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης. Σκοπός του Π.Ε.Τ. Κρήτης είναι η με όλα τα νόμιμα μέσα προάσπιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των συναδέλφων σε τοπικό επίπεδο, η εξασφάλιση της συνεχούς ενημέρωσης των μελών και η διοργνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Η νέα Διοικούσα Επιτροπή αποτελείται από τους Λουραντάκη Ανδρέα (Πρόεδρος: έδρα τα Χανιά τηλ. 28210.23009 email: lourad@chania.teicrete.gr), Καραδάκη Κάλλη (Γραμματέας: έδρα το Ρέθυμνο τηλ.28310.77808 email: karadaki@lib.uoc.gr) κι Βραχλιώτου Μαρία (Ταμίας: έδρα το Ηράκλειο τηλ.2810.379368 email: mvrach@lib.teicrete.gr). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές αλλά και με τη δραστηριοποίηση και το ρόλο του Π.Ε.Τ. Κρήτης επικοινωνήστε με την κ. Βραχλιώτου Μαρία.
Επίσης, μέλη του Π.Ε.Τ. Κρήτης μπορούν να γίνουν και όσοι δεν είναι κάτοχοι πτυχίου βιβλιοθηκονομίας, αλλά αγαπούν τις βιβλιοθήκες και ενδιαφέρονται για την βελτίωση των παρερχομένων πληροφοριακών υπηρεσιών και για την πολιτισμική ευημερία του τόπου. Επίσης, για όσους δε γνωρίζουν, η Ε.Ε.Β.Ε.Π. έχει και δική της ιστοσελίδα όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες για εγγραφές, για θέσεις εργασίας, δημοσιεύσεις και διάφορες άλλες δραστηριότητες  http://www.eeb.gr

Εγκάρδιους Χαιρετισμούς,

Η Δ.Ε. Π.Ε.Τ. ΚΡΗΤΗΣ

Print Friendly, PDF & Email

Από manos