τα μέλη της ομάδας συντήρησης έργων του Δήμου
τα μέλη της ομάδας συντήρησης έργων του Δήμου

Στη σύνταξη προγράμματος καθορισμού αναγκαίων έργων συντηρήσεων, επεμβάσεων, προτεραιοτήτων για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου,

προχώρησαν οι αρμόδιοι  του τμήματος συντηρήσεων και προγραμματισμού έργων με αυτεπιστασία του Δήμου, θέτοντας στη διάθεση των προέδρων των δημοτικών  διαμερισμάτων τα ειδικά για την περίπτωση αυτή συνεργεία.

Όπως έκανε γνωστό η αρμόδια επί των τεχνικών θεμάτων αντιδήμαρχος κ. Αφροδίτη Βαρκαράκη, σήμερα (4/3/15), παρουσία της ιδίας, της προϊσταμένης της υπηρεσίας κ. Μαρίας Ταβλά και όλου του προσωπικού των μηχανημάτων συζητήθηκε  το νέο πρόγραμμα τακτικών εργασιών συντήρησης και επισκευών για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου και πιθανόν αυτή την Παρασκευή ή στις αρχές της ερχόμενης  εβδομάδας θα δοθεί σε όλους τους προέδρους των δημοτικών διαμερισμάτων, προκειμένου να υπάρξει η κατάλληλη από μέρους τους προετοιμασία (κλάδεμα,  προμήθεια υλικών, καθορισμός εργασιών που απαιτούνται κ.α), και οργανωμένα να γίνουν οι εργασίες στα δημοτικά διαμερίσματα τον επόμενο καιρό.

Το συνεργείο των οικοδομικών εργασιών, αναμένεται να ξεκινήσει  από την πόλη του Αγίου Νικόλαου, ενώ ακολουθεί η Ελούντα και γενικότερα το κομμάτι του παραλιακού μετώπου, και στη συνέχεια  η ενδοχώρα, έτσι ώστε άμεσα να υπάρξει έγκαιρη προετοιμασία για την περίοδο των εορτών του Πάσχα.

Δυστυχώς ανέφερε η κ. Βαρκαράκη, το πρόγραμμα έργων αυτεπιστασίας, θα είχε κυλήσει ομαλά (καθαρισμοί, συντηρήσεις, λακκούβες, κάγκελα, αγροτική οδοποιία κ.α) όμως η έντονη κακοκαιρία ανέτρεψε τον προγραμματισμό και δικαιολογημένα υπάρχει ανησυχία, ωστόσο μετά τη σημερινή  συνάντηση  οι πρόεδροι των Δ.Δ, θα γνωρίζουν έγκαιρα το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από το αρμόδιο τμήμα και άμεσα με την συνδρομή των συνεργείων, θα υλοποιηθούν τα αναγκαία σε κάθε περίπτωση έργα.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos