ΚΕΠΞεκίνησε η κατάθεση δικαιολογητικών για τη χορήγηση του οικογενειακού επιδόματος αλλά και για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Αγροτικής Εστίας 2006. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν πληροφορίες αλλά και να δίνουν τα δικαιολογητικά τους στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).
 
Οικογενειακό επίδομα
 
Το οικογενειακό επίδομα χορηγείται σε μισθωτούς που παρέχουν εξαρτημένη εργασία με σχέση ιδιωτικού δικαίου σε οποιανδήποτε εργοδότη. Σε δικαιούχους με δυο παιδιά και άνω από την 1η Απριλίου 2006 και σε δικαιούχους με ένα παιδί από την 3η Ιουλίου 2006.
 
Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Αγροτικής Εστίας
 
 Η έναρξη κατάθεσης δικαιολογητικών είναι από 10/4/2006 έως 28/4/2006. Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε συνταξιούχους του κλάδου κύριας ασφάλισης ασφαλισμένους που έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές αλλά και στα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους που έχουν ασφαλιστή στον Ο.Γ.Α. για περίθαλψη υπό την προϋπόθεση ότι, όλοι οι ανωτέρω είναι κάτοχοι Βιβλιαρίου υγείας, σε ισχύ για το τρέχον έτος.
 
Το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού, περιλαμβάνει 8ήμερες διακοπές (7 διανυκτερεύσεις) σε επιλεγμένα καταλύματα όλης της χώρας. Το εκδρομικό πρόγραμμα, περιλαμβάνει 4ήμερες οργανωμένες εκδρομές (3 διανυκτερεύσεις) σε διάφορος προορισμούς της Ελλάδας, που διοργανώνονται από συμβεβλημένα με τον Ο.Γ.Α. Τουριστικά Γραφεία, επιδοτείται από τον Ο.Γ.Α. με ένα σταθερό ποσό και η διαφορά καλύπτεται από τον ίδιο το συμμετέχοντα ανάλογα με το κόστος της εκδρομής που θα επιλέγει.
 
Λόγω του περιορισμένου αριθμού των συμμετεχόντων και στα δύο προγράμματα, η επιλογή θα γίνει με κλήρωση, κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Ο.Γ.Α., μεταξύ των δικαιούχων που θα δηλώσουν ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν σ΄ αυτά.
 
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι
 

Print Friendly, PDF & Email

Από manos