Πρόεδροι εργατικού κέντρου και ξενοδοχοϋπαλλήλων στον δήμαρχο
Πρόεδροι εργατικού κέντρου και ξενοδοχοϋπαλλήλων στον δήμαρχο Αγίου Νικολάου

H συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Ξενοδόχων Ν. Λασιθίου καθώς και μια σειρά άλλα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στον ξενοδοχειακό κλάδο, συζητήθηκαν κατά την συνάντηση που είχε σήμερα (13/2) ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

κ. Αντώνης Ζερβός με τους προέδρους των: Εργατικού Κέντρου Λασιθίου – Συνδέσμου Ξενοδοχουπαλλήλων κ.κ. Μανόλη Πεπόνη, Μιχάλη Γαρεφαλάκη και εκπροσώπους των παραπάνω σωματείων.

Κατά την παραπάνω συνάντηση, επιχειρήθηκε μια λεπτομερή ανασκόπηση των ζητημάτων που σχετίζονται με τα εργασιακά θέματα που ταλανίζουν τον κλάδο (επανακαθορισμός δικαιωμάτων – δυνατοτήτων) , που μπορεί να μην άπττονται άμεσα των αρμοδιοτήτων του δήμου, ωστόσο -όπως υποστήριξε ο δήμαρχος – πρόκειται για ζητήματα που θα πρέπει να έχουμε γνώμη και παρέμβαση ώστε να βοηθήσουμε στο να επιτευχθεί η κοινωνική ηρεμία στην περιοχή.

Μάλιστα όπως έκανε γνωστό, από τους εκπροσώπους των συλλογικών φορέων, ζητήθηκε η συνδρομή του δήμου προκειμένου να επιτευχθεί η συγκρότηση του Δ.Σ στο Σύνδεσμο Ξενοδόχων,  ώστε να υπάρξει στο εξής συγκεκριμένος συνομιλητής μεταξύ ξενοδόχων και ξενοδ/λων , για να προχωρήσουν ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Την παρούσα δημοτική περίοδο, όπως εξάλλου ανέφερε ο κ. Ζερβός, ο δήμος, έχει μια εξαιρετική συνεργασία με τους ξενοδόχους της ευρύτερης περιοχής με στόχο την προώθηση του τουριστικού προιόντος, και για το λόγο αυτό -πρόσθεσε- ευελεπιστώ ότι και αυτή η δυστοκία που έχει εμφανιστεί για τυχαίους λόγους θα ξεπεραστεί, θα προκύψει ένα θετικό αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο χώρο, εν όψει μάλιστα και της εξαιρετικής τουριστικής χρονιάς που περιμένουμε.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos