Γιάννης Καλαντζάκης

Πρόεδρος Πε.Σ.Υ.Π. Κρήτης

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Υγείας (ΠΕΣΥ) Κρήτης κ. Γιάννης Καλαντζάκης και ο Αντιπρόεδρος Νίκος Κεφαλογιάννης επισκέφτηκαν την Πέμπτη (23/9) το Δήμαρχο Ιεράπετρας Νίκο Χριστοφακάκη, συνοδευόμενοι από το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας Νεκτάριο Παπαβασιλείου και από τον απερχόμενο Μανόλη Ντουρουντάκη. Παρίστατο, επίσης, ο Μιχάλης Διαλυνάς, γιατρός, Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας.

 

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά τα τρέχοντα προβλήματα, α αιτήματα και οι προοπτικές του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας, το οποίο, όπως είναι γνωστό, εξυπηρετεί ασθενείς και πέραν των διοικητικών ορίων του Δήμου. Συζητήθηκε, επίσης, ο τρόπος λειτουργίας και το προσφερόμενο έργο από τις Μονάδες Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος επισήμανε την ανάγκη να ικανοποιηθούν αμέσως τα εκκρεμή αιτήματα του Νοσοκομείου, τα οποία αφορούν κυρίως στην πρόσληψη νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, καθώς και στην ολοκλήρωση των διαδικασιών προμήθειας του αναγκαίου εξοπλισμού, ώστε να καταστε δυνατή η απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου και η αξιοποίηση του νέου ορόφου.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos